ANDRE TYPER TIL SALG

Torvegade 26, 6700 Esbjerg

Udlejningsejendom med gode udviklingsmuligheder

9.750.000,-
6,30 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 75 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@lassenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Vi har erfaring med, at der er rigtigt mange ting der skal ordnes i forbindelse med flytning til nye lokaler. Klik på ydelserne her og modtag gratis uforpligtende tilbud fra godkendte leverandører...
Flytning
Tekniske installationer
Rengøring
Kontormøbler
Catering og kantine
Byggeri
Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer : 376Kopi

LASSEN ERHVERV udbyder velbeliggende udlejningsejendom

Ejendommen har en god central beliggenhed på hjørnet af Torvegade og Danmarksgade og omfatter bygningen Torvegade 26/Danmarksgade 41 samt bygningen Danmarksgade 43.

Torvegade/Danmarksgade er opført i 2 etager med delvist udnyttet tagetage og indeholder i stueplan butik med vel nok Torvegades bedste butiksbeliggenhed og på 1.sal nuværende ejers store beboelseslejlighed med indgang fra Torvegade samt et erhvervslejemål med indgang fra Danmarksgade.

Erhvervslejemålet er indrettet med 2 kontorer/møderum samt åbent kontorlandskab. Nuværende ejers lejlighed indeholder entre, køkken med spiseplads og adgang til stor solrig tagterrasse, 2 stuer, 3 værelser, bryggers og 2 badeværelser.

Danmarksgade 43 er ligeledes opført i 2 etager og indeholder i stueetagen en frisør og på 1. og 2. sal en beboelseslejlighed. Beboelseslejligheden er opført/indrettet i 2017, hvor alt (installationer, gulve, bad, køkken, tag m.v.) blev fornyet.

Stueetagen er i mere end 10 år blevet anvendt til frisørsalon og indeholder mini-te-køkken samt toilet. Beboelseslejligheden er indrettet med køkken, stue, soveværelse og 2 badeværelser (det ene med vaskemaskine og tørretumbler) og lille altan.

Tagbeklædningen er på begge bygninger rødt tegl og vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. aluminium. Til begge bygninger hører tillige kælderarealer og i gården forefindes ca. 6 parkeringspladser.

I forbindelse med salget af ejendommen ønsker ejer at fraflytte lejligheden, ligesom nuværende erhvervslejer på 1.sal i Danmarksgade ikke længere har behov for erhvervslejemålet, men er bundet af lejekontraktens uopsigelighed.

Ejendomsmægleren finder det oplagt at bruge denne mulighed for at indrette flere beboelseslejligheder i det kommende ledige areal på 1.sal på i alt 323 kvm. og eventuelt inddrage areal i tagetagen, hvoraf kun p.t. 60 kvm. anvendes til erhvervslejemålet.

Forslag til anvendelse

Butik
Udlejningsejendom
Frisørsalon

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
164.481,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
195,-
Pris i kr.
9.750.000,-
Afkast %
6,30 %
+Mere

Lokalet

Etage areal
843 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Køkken
Bad
Toilet
Spiseplads
Kontorlandskab
Møderum
Parkeringsplads
Køkken
Bad
Altan
+Mere

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere