Torvegade 26, 6700 Esbjerg

Udlejningsejendom med gode udviklingsmuligheder

8.975.000,-
6,90 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 75 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@lassenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet

Vil du gerne flytte til noget bedre og have en god oplevelse

Så gør det til den bedste pris og god kvalitet med HELP2MOVE
Lad os gratis rådgive dig om din relokation og sørge for, at du får de bedste tilbud på de services du har brug for.

Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 376Kopi

LASSEN ERHVERV udbyder velbeliggende udlejningsejendom

Ejendommen har en god central beliggenhed på hjørnet af Torvegade og Danmarksgade og omfatter bygningen Torvegade 26/Danmarksgade 41 samt bygningen Danmarksgade 43.

Torvegade/Danmarksgade er opført i 2 etager med delvist udnyttet tagetage og indeholder i stueplan vel nok Torvegades bedst beliggende butikslejemål med stor synlighed. Butikken har en god størrelse på 314 kvm. stueplan + højloftet god kælder på 155 kvm.

På 1.sal forefindes med indgang fra Torvegade nuværende ejers store beboelseslejlighed og med indgang fra Danmarksgade forefindes et udlejet erhvervslejemål med delvist udnyttet tagetage.

Nuværende ejers lejlighed indeholder entre, køkken med spiseplads og adgang til stor solrig tagterrasse, 2 stuer, 3 værelser, bryggers, gæstetoilet og badeværelse.

Danmarksgade 43 er ligeledes opført i 2 etager og indeholder i stueetagen en frisør og på 1. og 2. sal en meget flot beboelseslejlighed.

Stueetagen er i mere end 10 år blevet anvendt til frisørsalon og indeholder mini-te-køkken samt toilet. Beboelseslejligheden er opført/indrettet i 2017, hvor alt (installationer, gulve, bad, køkken, tag m.v.) blev fornyet. Lejligheden er indrettet med køkken, stue, soveværelse og 2 badeværelser (det ene med vaskemaskine og tørretumbler) og lille altan.

Tagbeklædningen er på begge bygninger rødt tegl og vinduer er med termoglas og rammer i træ hhv. aluminium. Til begge bygninger hører tillige kælderarealer og i gården forefindes ca. 6 parkeringspladser.

I forbindelse med salget af ejendommen ønsker ejer at fraflytte lejligheden, hvilket giver køber mulighed for selv at bebo den kommende ledige lejlighed eller vælge at udleje den på sædvanlig vis.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Frisørsalon

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
164.481,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
195,-
Pris i kr.
8.975.000,-
Afkast %
6,90 %
+Mere

Lokalet

Etage areal
843 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Køkken
Bad
Gæstetoilet
Spiseplads
Kælder
Parkeringsplads
Køkken
Bad
+Mere

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere