Kongensgade 84-86, 6700 Esbjerg

Særdeles præsentabel udlejningsejendom

65.000.000,-
4,30 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 75 13 XX XX Se nummer
E-mail xx@lassenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 303A

LASSEN ERHVERV udbyder attraktiv udlejningsejendom i centrum

Ejendommen ”Esbjerghus” er en karré ejendom med særdeles god beliggenhed i Esbjergs indre bydel med facade mod gågaden og sider mod Smedegade og Kronprinsensgade. Bagsiden af ejendommen støder op mod Føtex.

Ejendommen er en af de mest markante bygninger i Kongensgade med sin palæagtige arkitektur.

Bygningerne er opført i 3,5 etager med delvis udnyttet tagetage og indeholder i alt 4 butikslejemål og p.t. 17 beboelseslejligheder med 6 lejligheder i Kongensgade 84, 7 lejligheder i Kongensgade 86 og 4 lejligheder i Kronprinsensgade 9.

Derudover forefindes én udlejet beboelse i den delvis udnyttede tagetage i nr. 84, hvor hele tagetagen tidligere har været anvendt til værelsesudlejning med fælles køkken og bad. Denne værelsesudlejning er afviklet for flere år siden, bortset fra dette ene lejemål. Ejendomsmægleren vurderer det oplagt at indrette hele etagen til lejligheder til beboelse, ligesom i tagetagen i nr. 86, hvor der fortsat er plads til indretning af yderligere én lejlighed. Forslag til indretning af lejligheder på 3. sal i Kongensgade 84 forefindes.

Den palæagtige facade mod Kongensgade er udformet med en midterrisalit, der er afsluttet med en rundbuet frontispice og alle 3 facader er refendfugede og dekoreret med ornamenter og pilastre med joniske kapitæler.

På begge sider af facaden mod Kongensgade indeholder facaden halvrunde karnapper, der afsluttes med kuppel over hovedgesimsen, der er profileret med tandsnit.

Sadeltaget, der er beklædt med tegl, er i god stand og i øvrigt delvis udskiftet efter stormen i 1999, hvor der også blev udført zinkinddækninger ved kviste og på kupler over karnapperne.

I stueplan er butiksruderne med termoglas og rammer i aluminium og på etagerne er vinduerne primært med koblede ruder eller med termoglas. Vinduesrammer er i træ.

Ejendommene er ikke omfattet af indskudspligt til Grundejernes Investeringsfond.

Beboelseslejlighederne fremtræder i særdeles god og præsentabel stand med højt til loftet, trægulve, pæne køkkenelementer, keramiske komfurer og i samtlige lejligheder forefindes opvaskemaskine samt vaskesøjle med tørretumbler. De fleste køkkener vurderes at være under 10 år gamle.

I forbindelse med den løbende istandsættelse og den foretagne ombygning til beboelse er stort set alle installationer fornyet, eksempelvis el, faldstammer, stigstrenge, varmeveksler m.v.

12 af lejlighederne har adgang til altan på facade og derudover findes ”indvendig” altan samt altaner mod gårdareal. Til hovedparten af lejemålene hører depotrum enten i kælder eller på loft.

Erhvervslejemålene, der alle har hel eller delvis facade mod gågaden, fremtræder i god stand med en hensigtsmæssig indretning og arealdisponering og med adgang til kælder.

Forbrugsudgifter fordeles på ejendommens lejere og der forefindes forbrugsmålere (inkl. vandmålere) i samtlige lejemål.

Adgang til ejendommens gårdanlæg finder sted gennem aflåselig gitterport og ved adgang til opgange anvendes dørtelefonanlæg. Opgange er renoverede og fremtræder pæne og med gulv beklædt med linoleum. På 1.sal mod Føtex forefindes flisebelagt solterrasse til fælles brug for lejerne.

Kælderen er indrettet til depotrum samt tilhørende erhvervslejemålene.


Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.298.258,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.029,-
Årlige driftsudgifter kr.
510.605,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
159,-
Pris i kr.
65.000.000,-
Afkast %
4,30 %
Kr./m²
20.281,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3205 m²
Sekundært areal
860 m²
Grund areal
952 m²

Faciliteter

Altan
Køkken
Bad
Depotrum
Gårdanlæg
Kviste
Kælder
Trægulve
Køkken
Bad
Depotrum
+Mere

Teknik

Dørtelefonanlæg
Komfur
Opvaskemaskine
Tørretumbler
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere