ANDRE TYPER TIL SALG

Kongensgade 92, 6700 Esbjerg

Smuk investeringsejendom på gågaden i Esbjerg

12.900.000,-
5,09 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 70 20 XX XX Se nummer
E-mail xx@homeerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Vi har erfaring med, at der er rigtigt mange ting der skal ordnes i forbindelse med flytning til nye lokaler. Klik på ydelserne her og modtag gratis uforpligtende tilbud fra godkendte leverandører...
Flytning
Tekniske installationer
Rengøring
Kontormøbler
Catering og kantine
Byggeri
Jeg accepterer hermed, at HELP2MOVE modtager mine indtastede oplysninger og kan kontakte mig pr. e-mail og telefon. Ejendomstorvet.dk er udelukkende formidler og opbevarer ikke dine oplysninger. Se mere i vores privatlivspolitik
Jeg accepterer ovenstående betingelser
Få tilsendt dine gratis tilbud
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer : 639S1066

HOME ERHVERV udbyder Smuk investeringsejendom på gågaden i Esbjerg

Ejendommen har en central beliggenhed på gågaden i Esbjerg, få hundrede meter fra Føtex, hele midtbyens pulserende handelsliv med caféer og restauranter, samt tæt ved havnen og byens mange sportsfaciliteter med grønne områder m.v.

Ejendommen er opført i 1942 og væsentligt ombygget i 2000 med 2 fulde etager + kælder og udnyttet tagetage. Ejendommen er løbende vedligeholdt og fornyet og fremstår i dag i en særdeles god stand, med flot rødt teglstenstag med flotte zinkinddækkede vinduespartier og ovenlys vinduer. Facaden mod gågaden er nymalet.

Ejendommen indeholder 3 lejemål, alle udlejet og fordelt med et stort erhvervslejemål i stueplan/kælder, et stort boliglejemål på 1. sal og et boliglejemål på 2. sal. Der er adgang til lejlighederne fra såvel gågaden som ejendommens bagside.

Erhvervslejemålet i stueplan har et areal på 317 m² samt 220 m² kælder, hvor 110 m² er højloftede. Lejemålet fremtræder i en moderne og funktionel indretning og er udlejet på en uopsigelig lejekontrakt til den 30. juni 2021.

På 1. sal er indrettet en 206 m² stor lejlighed, fordelt på trapperum, fortil mod gågaden 2 store lyse stuer, stort alrum med direkte forbindelse til funktionelt køkken, mellemgang med badeværelse, 2 værelser, stort soveværelse med adgang til ekstra værelse/kontor/arbejdsværelse/walk-in. Fra soveværelset udgang til vestvendt altan, delvis overdækket.

På 2. sal er indrettet en 81 m² stor lejlighed, fordelt på trapperum, stor stue med loft til kip, lyst køkken, garderobe og badeværelse. Herudover soveværelse med adgang til hems.

En særdeles flot investeringsejendom med en attraktiv beliggenhed.

Forslag til anvendelse

Café
Restauranter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
772.770,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.279,-
Årlige driftsudgifter kr.
117.730,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
195,-
Pris i kr.
12.900.000,-
Afkast %
5,09 %
+Mere

Lokalet

Etage areal
604 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
496 m²

Faciliteter

Altan
Køkken
Badeværelse
Garderobe
Kælder
Køkken
Altan
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere