SENEST SET
FAVORITTER

Bjerggade 4K, 6200 Aabenraa

Investeringsejendom sælges i off. udbud

5.800.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 212593

Mulighed for konvertering til boliger

Ejendommen Bjerggade 4K i Aabenraa udbydes til salg for Aabenraa kommune. Salget sker i henhold til udbudsbekendtgørelsen for salg af kommunale ejendomme. Se afsnit 8 for flere oplysninger om udbudsvilkår.
God ejendom med fin beliggenhed og mange muligheder.
Her er tale om en ejendom med en klassisk arkitektur og høj bygningskvalitet. Klimaskærmen er meget velholdt, og bygningen har nyere tag og zinkinddækninger, nye termovinduer, nyere tagrender, nedløbsrør og intakt murværk.
Indvendigt er ejendommen ligeledes renoveret og i god stand. Stuen og førstesalen er istandsat og indrettet med cellekontorer med adgang til fælles køkken og toiletter. Cirka 40 procent af tagetagen mangler klargøring af alle indvendige overflader. Den renoverede del af tagetagen udgør cirka 60 procent.
Ejendommen har to trapperum, der begge går fra kælder til tagetagen. Dette gør det lettere at løse adgangsforholdene, hvis der skal ske en opdeling i mindre selvstændige lejemål.
Der er fuld kælder under hele ejendommen - og idet stueplan er hævet over terræn, er der vinduer i de fleste kælderrum. Kælderen er meget tør, og selvom der er tekniske installationer i loftet, er kælderen meget anvendelig til depotrum og opbevaring.

Området og de omkringliggende bygninger har indtil ca. 1990 fungeret som Aabenraa Amtssygehus. I dag er de mange bygninger matrikuleret ud i flere selvstændige enheder. Herved er bygningen Bjerggade 4K blevet en selvstændig ejendom, og den har i de seneste mange år været kontorfællesskab og udviklingspark under Business Aabenraa.
SOSU-skolen råder over hovedparten af de andre bygninger i samme område. Udenomspladsen renholdes og vedligeholdes i fællesskab med de øvrige bygningsejere via en beboerforening.
Der er gode parkeringsmuligheder ved ejendommen og de øvrige ejendomme.

Ejendommen udlejes til mindre kontorbrugere, der udover lejen er forpligtet til at indgå i en servicepakke bestående af rengøring, reception og andre serviceydelser.
Alt kontorinventar samt møbler i fællesarealer m.m. medfølger i handlen. Lejerne kan have medbragt eller udskiftet ejendommens inventar med egne dele, der i så fald ikke er omfattet af overdragelsen.

Ejendommen overdrages med de nuværende indgåede lejeaftaler, og køber vil derfor fortsætte den nærværende kontorudlejning.
Det er dog op til køber, om udlejning inklusive serviceaftale skal fortsætte som hidtil, eller der skal varsles ændringer.


Køber kan fint fortsætte den nuværende erhvervsudlejning, og en investor kan eventuelt selv benytte en del af ejendommen som kontordomicil.
Den nuværende lokalplan tillader omdannelse til boligformål, og ejendommen kan derfor på sigt ændres til boliger til udlejning eller bolig som ejerlejligheder. Det vil også være muligt at have en kombination af både erhvervslejemål og boliglejemål og dermed gradvist ændre ejendommens anvendelse.

Overgang til bolig kan eventuelt ske etapevis, og den langsigtede investor vil formegentlig inden ombygning til bolig opdele ejendommen i ejerlejligheder.
Det er vores vurdering, at de eksisterende gode adgangsforhold (trapperum) kan benyttes - og vil give passende lejlighedsstørrelser.
Ejendommen udbydes til salg til mindstepris kr. 5.800.000

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
703.064,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
489,-
Årlige driftsudgifter kr.
232.942,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
162,-
Pris i kr.
5.800.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
4.033,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1438 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3293 m²

Faciliteter

Depotrum
Fællesareal
Kælder
Parkeringsmulighed
Reception
Toiletter
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK