SENEST SET
FAVORITTER

Fiskergade 7, 6200 Aabenraa

Spændende projektejendom til bolig

9.000.000,-
-0,67 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 213943

Renoveret klimaskærm

Her er en meget centralt beliggende projektejendom til indretning af lejeboliger eller ejerboliger.

Beskrivelse af den nuværende indretning:
Hele ejendommens klimaskærm er gennemrenoveret med nyt tag, tagrender og nedløbsrør og nye døre og vinduer. Udvendigt er der således ingen arbejder, som resterer. Indvendigt er der lavet lejlighedsskel og trukket ny el og isat nye radiatorer. Der foreligger byggetilladelse på indretning af 1-værelses lejligheder og sælger er nået langt i byggeprocessen. Hver boligenhed har eget genvexanlæg til mekanisk luftskifte. Fremførsel af brugsvand og kloakker mangler, men der er forberedt til alle installationer. De arbejder, som herudover mangler at blive udført er relateret til indvendige overfladearbejder i lejligheder trapperum m.m. og evt. isætning af elevator.

Mulighed for at ændre projektet:
Køber kan vælge at færdiggøre sælgers indretning, idet der foreligger byggetilladelse eller ændre projektet til 2 og 3-værelses boligenheder. Det vil være forholdsvist uproblematisk at lave nye lejlighedsskel, men det vil kræve ændring i byggetilladelse med dertilhørende dokumentation til det statiske og brandforhold. Disse tilladelser foreligger allerede på det nuværende projekt og derfor vil en tilretning kunne tage afsæt i det bestående materiale.

Beliggenhed:
Ejendommen ligger tæt ved Søndertorv og Storetorv, hvilket er meget centralt i midtbyen. Der er således kort afstand til byens uddannelsescampus, gågade og øvrige indkøbsmuligheder.

Udenomsarealer
Adgang til ejendommen kan i bil ske fra Nyvej, hvor der kan laves en indkørsel med port. Ved ejendommen er etableret et stort areal i betonsten som græsarmering og med afmærkede parkeringsbåse. Det øvrige område tæt ved ejendommen er anlagt med græsplæne og flisegange. Hele matriklen er indhegnet, dog er der ikke isat hegn/port i indkørslen. Den bagerste del af grunden er ligeledes anlagt med græsplæne rundt om de sekundære garagebygninger og de store træer.

Forslag til anvendelse

Projektejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
60.912,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
31,-
Pris i kr.
9.000.000,-
Afkast %
-0,67 %
Kr./m²
4.646,-

Lokalet

Etage areal
1937 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4022 m²

Faciliteter

Parkeringsbåse
Port

Teknik

Elevator
Radiatorer

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere