SENEST SET
FAVORITTER

Posekærvej 8, 6200 Aabenraa

Offentlig udbud - budfrist d. 23.09.20

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 21269301

Projektejendom med unik beliggenhed og udsigt

For Aabenraa Kommune udbyder vi denne ejendom til salg i offentligt udbud. Ejendommen har indtil 2019 været anvendt som skole, men i forbindelse med at Fjordskolen er flyttet, har Aabenraa Kommune besluttet at den mere end 18.000 m2 store grund skal omdannes til et attraktivt boligområde.
Grunden der er højt beliggende, har en unik udsigt til fjord og by. Der er kun få hundrede meter til fjorden hvor Aabenraa har stor offentlig badestrand samt lystbådehavn. Afstand til byens handelscentrum og campus er ca. 1,5 km.
Området omkring Fjordskolen er karakteriseret ved et blandet boligområde med villagrunde, tæt-lav rækkehuse og boligforeninger. Derfor er det også oplagt at der på ejendommen opføres et boligområde som naturligt indpasses i den eksisterende bebyggelse.

Beskrivelse af ejendommen:
I 1938 opførtes den første bygning på grunden til brug for undervisning og forskning. Her er tale om en 538 m2 stor rødstensbygning i 2 plan, som er klassificeret som bevaringsværdi i kategori 3-4. Bygningen er placeret på grundens højeste punkt. Sidst i tresserne foretages en udvidelse hvor en række et plans bygninger opføres syd for ejendommen. Bygningerne opføres som skolebygninger. Hele grunden er på ca. 18.500 m2 og arealet mod nord ligger meget lavere end den sydlige del. Det nordlige areal er ubebygget og henligger som grønne områder.

Projektmuligheder:
Den bevaringsværdige bygning kan evt. bevares og indgå i et projekt, men Aabenraa Kommune er også positivt indstillet overfor projekter hvor bygningen nedrives.

Grunden er meget kuperet hvor området mod nord ligger meget lavere end det sydlige areal. Projektet kan tage udgangspunkt i den nuværende terræn eller bygherre kan foreslå at der kan flyttes jordarealer for at udligne terrænforskel.
Grunden kan udstykkes i parcelhusgrunde, men det vil også være muligt at bygge et- eller to plans bebyggelse som rækkehuse eller sammenbyggede gårdhavehuse. Af hensyn til at bebyggelsen skal indpasses i det omkringliggende miljø vil det næppe være foreneligt med meget høje etagebyggerier, men det vil være muligt at projektere etagebyggeri som indpasses naturligt i området.
Området kan også etableres som et mix af flere boligtyper med etagebyggeri mod vest og lav bebyggelse mod øst, således at flest mulige boliger får del i udsigten over fjord eller by.Udbudsvilkår:
Ejendommen udbydes til salg som offentligt udbud i henhold til bekendtgørelsen om salg af offentlige bygninger.
Interesserede købere opfordres til at udarbejde projektforslag på som viser og beskriver det projekt køber ønsker at realisere og vedlægge dette sammen med oplysning om budsum. Aabenraa Kommune vægter projektforslag og budsum med 50%/50% og er derfor ikke forpligtet til at vælge højestbydende. Bud og projektforslag sendes til Aabenraa Kommune. Budfrist er 23. september 2020 kl. 12:00.
Nærmere oplysninger og ejendomme herunder vilkår for afgivelse af bud kan fås ved henvendelse til Nordicals.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.001,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3122 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
18975 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK