SENEST SET
FAVORITTER

Ramsherred 30, 6200 Aabenraa

Nyopført ejendom på den bedste placering

13.800.000,-
5,80 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7453 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 211943

Ejendommen er opdelt i ejerlejligheder

De tidligere bygninger på grunden er fjernet og erstattet med nyopført ejendom med et samlet areal på 845 m2.~ De 4 boliger har et samlet areal på 485 m2 og de resterende 360 m2 udgør erhverv.

Stueplan er indrettet til butik og udlejet med 10 års uopsigelighed til solid tøjkæde, der har flere forretninger i Jylland og på Fyn. Virksomheden er privatejet og har været eksisteret i mere end 45 år.

Ejendommen er bygget på skrående grund, således at butikken ligger kvote med gågaden, og hvor den bagerste del af erhvervsdelen hovedsagligt er under terræn. Ovenpå butikken er opført både et forhus og baghus med hver 2 beboelseslejligheder. Rummet mellem de 2 bygninger på taget af erhvervslejemålet udgør en stor fælles flisebelagt tagterrasse, der fungerer som gårdhave hvorfra der er adgang til boligerne. De nederste lejligheder er i 1 plan og de øverste lejligheder er i 2 plan med indvendig trappe i lejligheden.

Lejlighederne er funktionelt indrettet med køkkenalrum integreret i opholdsstue samt smagfulde hvide køkkenelementer og lyse badeværelser med plads til vaskemaskine/tørretumbler.

Lejlighederne er indrettet med henblik på evt. salg som ejerlejlighed enten nu eller i fremtiden. Lejlighedernes skønnes at have en markedsværdig på omkring 18-19.000 kr. pr. m2.

Der kan evt. forhandles med sælger om at det alene er boligdelen der kan erhverves.

Idet alle 5 ejerlejligheder p.t. er ejet af samme juridiske ejer er der ikke udarbejdet særlige vedtægter for ejerforeningen.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
916.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.079,-
Årlige driftsudgifter kr.
110.270,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
130,-
Pris i kr.
13.800.000,-
Afkast %
5,80 %
Kr./m²
16.254,-

Lokalet

Etage areal
849 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
539 m²

Faciliteter

Gårdhave
Opholdsstue

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere