SENEST SET
FAVORITTER

Solrød Center 107-130, 2680 Solrød Strand

Fuldt udlejet butikscenter

48.000.000,-
8,39 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Thomas Gottlieb
Telefon +45 4072 XX XX Se nummer
E-mail xx@gottliebpartners.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 19102492

Portefølje med 12 erhvervslejemål attraktivt beliggende i Solrød Centeret

Porteføljen er fordelt på tre separate bygninger med i alt 3.199 m2. Porteføljen består af i alt 12 separate erhvervslejemål (13 lejemål hvis man inkluderer bankhæveautomaten).

Ejendommene er opført i henholdsvis 2005 og 2006.

Den første bygning, Solrød Center 115-130, er opdelt i 7 ejerlejligheder. Ejerlejlighederne har et samlet areal på 1.378 m² og er primært beliggende i stueetagen. Hele ejendommen er fuldt udlejet.

Den anden bygning, Solrød Center 110, er en selvstændig bygning opført i 2006.Bygningen er på ialt 1.018 m² og er udlejet til Fitness World.

Den tredje bygning, Solrød Center 107-109, er opført i 2006. Bygningen er på ialt 803 m² fordelt på kælder, stue og 1. sal. Hele ejendommen er fuldt udlejet.

Der er 921 gratis parkeringspladser i forbindelse med centret, der kan anvendes af kunder såvel som ansatte.

Centret danner ramme om hyggelige og velrenoverede ude- og indearealer, der skaber et liv for byens borgere til hverdag og i weekenden.

Centret er velegnet og populært til ugentlige arrangementer og koncerter der samler byens børn og voksne.

Ejendommens lejebærende areal er fordelt med 80 % på butikker / servicefag og 20 % på kontorer.

Porteføljen er veldrevet og alle lejemål er udlejet. Historisk har tomgangen været lav, da lejemålene og beliggenheden er attraktiv.

Porteføljen er sammensat med i alt 9 erhvervsejerlejligheder i varierende størrelser. Sammensætningen af lejekontrakter og lejemål medfører en yderst differentieret sammensætning og lav risiko.

Lejersammensætningen er optimal for området og komplimenterer hinanden godt uden kanabalisering lejerne i mellem, da man spænder over en bred vifte af brancher indenfor detail, spisesteder, klinik og kontor.

En udførlig lejerliste vil blive fremlagt i forbindelse med due diligence.

Beliggenhed:
Ejendommene ligger centralt placeret i Solrød Kommune med kort afstand til både motorvej og offentlig transport. Der er gode parkeringsforhold, da der er 921 parkeringspladser omkring centeret.

Kommunen har et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere, hvor Solrød Center ofte er omdrejningspunktetet.

Det betyder, at området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter i området tiltrækker flere og flere børn og unge.

S-togsline E kører til Køge, og afgår fra Solrød Strand Station mod København hvert 10. minut i dagtimerne. Ydermere ligger centeret tæt på Stranden, Gymnasiet og Solrød Rådhus med utrolig gode trafikale forhold.

Solrød Kommune er med sine 22.000 indbyggere blandt de 10 rigeste kommuner i landet. Borgerne i Solrød er forholdsvis unge - cirka 81 % er i alderen 0- 64 år - og de har den gennemsnitligt højeste indkomst i Region Sjælland.

Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor man fortsat skal kunne tiltrække unge og familier til området. Med knap 30 minutters kørsel ind til København Centrum er placeringen meget attraktiv, hvilket er med til at sikre at kommunen er i vækst årerne fremover.

Solrød Kommune har desuden et rigt foreningsliv hjulpet på vej af de aktive borgere. Området har skabt et liv for alle generationer, hvor især udvidelsen af de eksisterende idrætsfaciliteter tiltrækker flere og flere børn og unge til aktiviteter og leg. Den omkringliggende natur med badestrand og skov tiltrækker børnefamilierne og de velrenoverede cykelstier skaber gode forudsætninger for børnene at færdes på, på vej til og fra skole.

Byrådets vision er, at Solrød kommune skal være en af landets bedste, hvor fokus på miljøet samt uddannelsesinstitutioner er i højsædet. Så med knap en halv times transport ind til Rådhuspladsen i København, er det absolut en kommune, der fortsat vil være eftertragtet.

Forslag til anvendelse

Butik
Butikscenter

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
4.116.385,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.287,-
Årlige driftsudgifter kr.
839.108,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
262,-
Pris i kr.
48.000.000,-
Afkast %
8,39 %
Kr./m²
15.005,-

Lokalet

Etage areal
3199 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Kælder
Parkeringsplads
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere