SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedgade 7, 4000 Roskilde

Velbeliggende ejendom med god lejer

18.750.000,-
5,56 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4635 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 10822388

Velbeliggende ejendom med god lejer og projektmuligheder

Ringstedgade 7 er beliggende yderst centralt i Roskilde, på bagsiden af gågaden Skomagergade, og op til et større offentligt parkeringsområde på hjørnet af Borchsgade og Ringstedgade.

Ejendommen består af et varieret sammenbygget bygningssæt opført oprindeligt i 1850 for de ældste dele, og fremtræder pænt vedligeholdt og præsentabel ude som inde.

I ejendommen driver ejerne Design Center Roskilde, der er en virksomhed med oprindelse helt tilbage til 1904, og som ejerne af ejendommen har drevet siden 2005. Forretningen er specialiseret i salg af kvalitetsmøbler og -lamper, herunder klassikerne af de mange store danske designere.

Ejendommen ligger i et område med mulighed for udvikling med erhverv (herunder dagligvarer) i stueetagen, og boliger på de øvre etager. Lokalplan 608 beskriver projektmulighederne nærmere.

Der har i en længere periode været arbejdet på et projekt, der omfatter denne ejendom samt to naboejendomme i et samlet projekt med facader mod Borchsgade, Ringstedgade og Bredgade. Jvf. lokalplan og kommuneplan er der mulighed for 140% bebyggelse, hvilket også giver mulighed for yderligere ca. 400 m² udnyttelse af denne udbudte ejendom særskilt. I den udbudte pris er der således taget højde for en værdi af denne byggeret.

I forbindelse med denne Sale & Lease back handel af ejendommen indgås der en ny erhvervslejekontrakt mellem køber og Design Center Roskilde. Vilkårene aftales mellem parterne i forbindelse med indgåelse af handlen, herunder omkring uopsigelighed m.v., men med udgangspunkt i en årlig leje på kr. 1.303.900, svarende til gennemsnitligt kr. 1.300/m², der vurderes som en markedskonform leje.

Kontakt Nordicals Sjælland P/S for yderlige informationer samt aftale om fremvisning af ejendommen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.303.900,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.300,-
Årlige driftsudgifter kr.
252.647,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
252,-
Pris i kr.
18.750.000,-
Afkast %
5,56 %
Kr./m²
18.694,-

Lokalet

Etage areal
1003 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1004 m²

Faciliteter

Parkeringsområde

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere