SENEST SET
FAVORITTER

Jyllingecentret 6, 4040 Jyllinge

God investeringsejendom midt i Jyllingecentret

10.775.000,-
6,47 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8537

 

Med en ideel placering i Jyllinges attraktive indkøbscenter er man på adressen sikret et virvar af liv omkring sig på daglig basis. Centret huser et varieret udbud af butikker, mens man samtidig kan nyde en ubesværet vej til offentlig transport. Her venter en attraktiv investeringsmulighed, hvor 851 kvadratmeter af ejendommen allerede er lejet ud, mens de resterende 434 kvadratmeter giver et hav af indretningsmuligheder.

Ejendommen består af én enhed på i alt 1.285 kvadratmeter. Heraf er de 851 kvadratmeter som sagt allerede udlejet til klinik med fysioterapi og detailkæden Normal, mens de resterende kvadratmeter giver alskens muligheder for at præcisere efter ønsker og behov.
Indendørs bidrager de store vinduer til et fantastisk lysindfald, og her er et stort salgsareal på cirka 750 kvadratmeter, som kan indeholde en masse kunder og varer. Hertil er et stort lagerrum, mens personaleforholdene er i top med adgang til køkken og toiletter. På adressen er der rig mulighed for varelevering, da der er direkte adgang til en lukket varegård.

Jyllingecentret huser som sagt alskens butikker i form af ejendomsmæglerforretninger, tøj- og dagligvarebutikker, apotek mm., hvilket hver dag sikrer stedet et hav af besøgende. Centret tilbyder gode parkeringsmuligheder for biler såvel som for cykler, mens man fra adressen tilmed kan nyde kort vej til offentlig transport med 400 meter til busforbindelser. Et stenkast fra centret venter den hyggelige lystbådehavn og kysten, som lokker med et hav af gode gåture i frokostpausen.

Vi glæder os til at vise beliggenheden, lokalerne og mulighederne frem for jer!

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik
Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
764.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
595,-
Årlige driftsudgifter kr.
61.528,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
48,-
Pris i kr.
10.775.000,-
Afkast %
6,47 %
Kr./m²
8.385,-

Lokalet

Etage areal
1285 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1995 m²

Faciliteter

Lagerrum
Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere