SENEST SET
FAVORITTER

Søndre Ringvej 5A-C, 4000 Roskilde

Attraktiv investeringsejendom med 6 boligenheder

5.995.000,-
6,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 403600169

Beliggenhed med lav tomgangsrisiko. Rigtig pæn stand - VVS, el og andet er opgraderet. Klubværelser indrettet meget flot.

På Søndre Ringvej 5A-C, finder I denne indbydende og centrale boligudlejningsejendom i Roskilde. Ejendommen er opført i 1920 og består af 2 bygninger med et samlet bebygget areal på 204 m², et samlet etageareal på 268 m² og et samlet grundareal på 484 m² jf. BBR. Derudover har ejendommen et kælderareal på 89 m².

Søndre Ringvej 5A-C er et pudset gult hus og indeholder samlet 6 boligenheder fordelt på 2 større lejligheder samt 4 klubværelser.

Lejlighederne har facade mod Søndre Ringvej, og er beliggende på henholdsvis stueetagen og 1. salen i ejendommens hovedbygning. Lejlighederne varierer i størrelse, men er begge indrettet med lyse, rummelige værelser samt eget køkken, toilet og bad. Ejendommens kælder er ligeledes placeret i hovedbygningen, og rummer en række disponible rum samt et fælles vaskerum, som er tilgængeligt for alle ejendommens beboere.
Klubværelserne er derimod beliggende i ejendommens anden bygning, som ligger mere tilbagetrukket med indgang i gården. Klubværelserne har fælles køkken, toilet og bad, og fremstår alle lyse og indbydende.

Ejendommen har desuden en overdækket terrasse samt et hyggeligt gårdmiljø, som er til stor glæde for ejendommens beboere. Overordnet fremstår ejendommen og tilhørende lejemål i meget pæn stand, såvel inde som ude. I nyere tid er bl.a. VVS og el opgraderet.

Søndre Ringvej 5A-C har slutteligt en særdeles attraktiv og central beliggenhed i Roskilde, hvorfor risikoen for tomgang vurderes at være lav.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
442.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.652,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.256,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
341,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
6,00 %
Kr./m²
22.369,-

Lokalet

Etage areal
268 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
484 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Gårdmiljø
Kælder
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere