SENEST SET
FAVORITTER

Rabalderstræde 22, 4000 Roskilde

Nyskabende byggeri udført i containere

68.900.000,-
4,47 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4637 XX XX Se nummer
E-mail xx@engelvoelkers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 161S8643

Ejendom indeholdende 30 nyopførte lejligheder og 4 erhvervslejemål

I Roskildes kreative bydel, Musicon, er opført 30 attraktive, urbane boliger på Basgangen 4-6. Musicon ejendommen er et nytænkende byggeri med fokus på design, kvalitet og komfort hvori containeren indgår som det væsentligste bygningselement. Ejendommen er tegnet i samarbejde med Arkitema og opført i henhold til Bygningsreglementet og opfylder alle tidens krav til finish, energi og komfort.

Byggeriet er taget i brug primo 2022. Byggeriets design, opbygning og udførsel er analyseret og testet for vedligeholdelseskrav og levetid, og konklusionen er at byggeriet minimum lever op til andre beboelsesbyggerier.

til. Boligerne er henholdsvis 39 og 68 m2 brutto. Alle lejlighederne er udstyret med eget køkken fra Rotpunkt og bad, gulvvarme og ventilation samt udført i kvalitetsmaterialer og indrettet for optimal brug. I hver bolig er der store vinduespartier og, i de fleste tilfælde, altaner. Der er elevator og ejendommen har desuden en fælles tagterrasse med en fantastisk udsigt til Ragnarock Museets ikoniske guldbygning samt grønne fællesarealer rundt om bebyggelsen.

I ejendommens grundplan er 4 erhvervslejemål opdelt i henholdsvis 41, 76, 79 og 81 m2 alle indrettet efter dialog med lejerne.

Ejendommen er opført i tre punkthuse - to af dem i fire etager, bestående af en stueetage opført i beton med store vinduespartier til erhverv og tre etager med boliger. Det tredje punkthus er opført i tre etager med boliger samt en stor fælles tagterrasse for bebyggelsens beboere. Punkthusene er forbundet med hinanden via adgangsbalkoner, som sammen med bebyggelsens elevator sikrer nem og niveaufri adgang rundt i ejendommen og til boligerne.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.567.119,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.731,-
Årlige driftsudgifter kr.
484.691,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
235,-
Pris i kr.
68.900.000,-
Afkast %
4,47 %
Kr./m²
33.430,-

Lokalet

Etage areal
2061 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1417 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Fællesareal
Køkken

Teknik

Elevator
Gulvvarme
Ventilation

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere