SENEST SET
FAVORITTER

Østre Ringvej 88, 4000 Roskilde

Spændende erhvervsejendom med mange muligheder centralt i Ro

4.995.000,-
6,82 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2934 XX XX Se nummer
E-mail xx@karhofbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 272

Skal din virksomhed have eksponering, så læs mere her

Med en central placering i Roskilde på Østre Ringvej finder I denne spændende erhvervsejendom, som foruden de rummelige erhvervslokaler også byder på en lejlighed. Sidstnævnte samt størstedelen af erhvervslokalerne er udlejet, men ved overtagelse af ejendommen, får I glæde af kontorlokaler, I kan bruge til jeres egen virksomhed.

Bebyggelsen fra 1964 er vedligeholdt, og inden overtagelse vil facaden på hele bygningen være nymalet, så den kommer til at fremstå endnu mere præsentabel. Der er løbende skiftet vinduer og senest i 2023.

Mulighederne i ejendommen er mangfoldige, da der er mange typer lokaler i ejendommen. Den ene del af matriklen er udlejet til en cykelhandler, som har et showroom, et værksted, et lager og et kontor samt adgang til et køkken og to toiletter. Videre er der en afdeling med et kontor, et mødelokale samt gode opbevaringsrum. Herfra er der en trappe til førstesalens kontorlokaler, hvor der er loft til kip. Denne del af erhvervsejendommen har adgang til et køkken, et badeværelse og en garderobe.

Lejligheden på første sal har sin egen separate indgang udefra, og denne lejlighed er både lys og indbydende. Hjemmet råder overen flot stue, et køkken, to værelser, et badeværelse og et vaskerum. På reposen mellem lejligheden og erhvervslokalerne er der endnu et kontor.

Omkring ejendommen er der gode parkeringsmuligheder for kunder, medarbejdere og privatpersoner. Der er asfalt og fliseareal hele vejen rundt om ejendommen, og bagved er der en carport.

Beliggenheden er virkelig god, da ejendommen er meget synlig fra Østre Ringvej. Man kan nå motorvejsnettet på to minutter, og samtidig rammer I hurtigt landevejen, som fører til Greve, Ringsted og Køge.

Forslag til anvendelse

Showroom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
441.844,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
902,-
Årlige driftsudgifter kr.
98.920,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
202,-
Pris i kr.
4.995.000,-
Afkast %
6,82 %
Kr./m²
10.194,-

Lokalet

Etage areal
490 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1037 m²

Faciliteter

Badeværelse
Garderobe
Mødelokale
Opbevaringsrum
Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere