SENEST SET
FAVORITTER

Østager 12, 4070 Kirke Hyllinge

3 ETPLANS RÆKKEHUSE - UDBYDES NU TIL SALG!

7.500.000,-
4,87 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2934 XX XX Se nummer
E-mail xx@karhofbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 232

LAVE DRIFTUDGIFTER - LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Nu har du muligheden for at få fat i 3 af de meget eftertragtede rækkehuse på Østager i Kirke Hyllinge. Rækkehusene er bygget i ét plan, er opført med fokus på energivenlige løsninger og materialer i en tidløs, nordisk stil med gode lysindfald. Rækkehusene overdrages nøglefærdigt inkl. græsplæne, hæk og privat terrasse med lejere i alle 3 rækkehuse. Du skal med andre ord kun koncentrere dig om at opkræve huslejen.

Rækkehusene, der bygges af HusCompagniet, er alle er energivenlige og der er lagt stor vægt på kvalitet gennem hele byggeriet og sælger har ønsket at skabe et byggeri, som falder godt ind i de omkringliggende områder.

Østager bliver en del af et allerede etableret villakvarter. Det betyder, at der ikke skal bygges nyt til højre og venstre, når projektet er færdigt, og I kan derfor se frem til at få hjemme på en rolig adresse. Fællesarealerne byder på god plads til at samles ved borde-bænke-sættene på de grønne områder, ved legepladsen eller måske til at skabe nye nabotraditioner ved bålpladsen. Som en del af noget nyt er I med til at lægge grundstenene i det spirende naboskab og til at skabe rammerne for fælles aktiviteter og samvær.

Boligerne bliver er alle på 100m² og appellerer derfor til børnefamilier og til det modne segment. Dobbelte vinduer sikrer et ekstra godt lysindfald indenfor, og med åbne opholdsmiljøer med køkken og stue i ét er lyset gennemstrømmende og dermed et aktiv for boligen dagen igennem. Materialerne understøtter netop den lette stemning med diskrete, hvide elementer som standard. Med gulvvarme i alle rum og fokus på energivenligt byggeri, er indeklimaet i top, og leveomkostningerne holdes i bund. Der er 1 parkeringsplads til hvert rækkehus, og så deles man om de resterende pladser, når man har gæster på besøg.Man er, som husejer, pligtig til at være en del af grundejerforeningen, som i forvejen er etableret blandt de omkringliggende beboere/veje. Grundejerforeningen i Østager hedder "Grundejerforeningen Vestervang".

Kirke Hyllinge byder på gadekæret som stadig udgør en vigtig del af byens charme. Der er gode indkøbsmuligheder i form af supermarkederne Fakta, Rema og Meny, og de ligger praktisk i samme ende af byen - sammen med biblioteket, idrætshallen og Kirke Hyllinge Skole. Den lokale læge findes hos Lægehuset Kirke Hyllinge. Af tandlæger findes Tandlæge Nina Johansen, Hornsherred Tandplejecenter, og til børnene findes Skoletandklinikken i Kirke Hyllinge. Honning og Flora tilbyder salg af gamle ting/loppefund samt boligindretning. Har du dyr, findes Dyreklinikken centrum Kirke Hyllinge og Aahusets mobilklinik. Centrum byder også på Slagter Anders samt take away mulighederne Marco Polo Pizzaria, Cantinos Pizzaria, Gladiz Place og så tilbyder Grillcateren eksklusiv grillcatering til alle anledninger.

Til børnefamilierne findes Kirke Hyllinge Skole, der har integreret SFO og klub, som sikrer at børnene også kan være sammen efter skole. Skolen ligger i et naturskønt område, som betyder at skolen fokuserer på at skov, vand og by integreres i undervisningen. Skolen er også god til at tage på længere ekskursioner og benytte de mange skolerelaterede udflugtsmål, som findes på Sjælland.
Af institutioner findes Hyllebjerg, som er en integreret institution, Rollingen børnehave, Børnehuset Ammershøj, som er en integreret institution samt Agersøgård Skovbørnehave. Skal dine børn dyrke sport findes Kirke Hyllinge Idrætsforening, som tilbyder fodbold, håndbold, badminton, tennis, gymnastik, løb, powerwalk, triatlon, styrketræning og skydning.

Kort sagt, Kirke Hyllinge er en fantastisk by som rummer det hele!

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
424.800,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.416,-
Årlige driftsudgifter kr.
57.244,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
191,-
Pris i kr.
7.500.000,-
Afkast %
4,87 %
Kr./m²
25.000,-

Lokalet

Etage areal
300 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
613 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Terrasse
Køkken

Teknik

Gulvvarme

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Boligudlejning / - Nov2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere