SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 62, 4330 Hvalsø

Fuldt udlejet investeringsejendom

8.195.000,-
6,07 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4633 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 40302225

Velkendt ejendom centralt beliggende i Hvalsø med 6 attraktive boligenheder og 1 erhvervsenhed. Fuldt udlejet.

• 6 attraktive boligenheder og 1 erhvervsenhed
• Fuldt udlejet blandet ejendom på 2 matrikler
• Løbende renoveret og istandsatte lejemål
• Velkendt ejendom centralt beliggende i Hvalsø

Hovedgaden 62 og 62A rummer et samlet bolig- og erhvervsareal på 750 m2. Arealerne udgøres af 490 m2 beboelse og 260 m2 Erhverv. Arealerne fordeler sig over 6 boligenheder og 1 erhvervsenhed (Røde Kors). Hertil hører en tør og anvendelig kælder på 120 m2 og et udhus på 15 m2. Ejendommen fordeler sig på 2 matrikler hhv. Hovedgaden 62 og 62A hvor det samlede grundareal udgør 1.206 m2.
Ejendommen fremstår pæn og velholdt ude såvel som inde. Begge bygninger er løbende vedligeholdt og renoveret. Nuværende ejer har løbende etableret flere nye boligenheder, senest for ca. 10 år siden. I nyere tid er der bl.a. lavet en stor flisebelagt gårdhave, nyt gulv i store dele af stueetagen, betongulv og afløb i kælderen, efterisolering i 62A, malet osv.
Til ejendommen hører en række attraktive faciliteter, disse omfatter bl.a. et skur, lille gårdhave, gode parkeringsforhold, tør og anvendelig kælder med hobbyværksted, mens at der til nogle af lejlighederne hører altan og have.
Ejendommen er velkendt i Hvalsø, og er beliggende centralt i byen på en hjørneplacering.
Ejendommen er netop energimærket med hhv. B (62A) og D (62).

Ejendommen er beliggende I Hvalsø, der er en dansk stationsby på Midtsjælland, beliggende 35 km syd for Frederikssund, 23 km nord for Ringsted, 21 km sydvest for Roskilde og 19 km sydøst for Holbæk.
Byen hører til Lejre Kommune i Region Sjælland, og er kommunens største by. Nær ejendommen er der flotte naturområder, der indbyder til et rigt friluftsliv. Byen er omgivet af bl.a. de store Midtsjællandske skovområder,
hvor der er badesø, mountainbikerute, ridesti og skov.

Ejendommen har en attraktiv placering i det centrale Hvalsø, hvor der inden for kort rækkevidde er gode handelsmuligheder. Hvalsø byder bl.a. på et butikscenter med bl.a. sports-, herre-, dame- og børnetøjsforretninger.
Fra ejendommen er der også kort afstand til dagligvarebutikker, heriblandt 130 meter til SuperBrugsen og 400 meter til Fakta.

Byen har en fin skole, institutioner, kulturhus, ældrecenter, idrætshaller, kunststofbane & lægehus. Desuden findes der en veldrevet biograf, som er drevet af lokale ildsjæle. Herudover er der restauranter og pizzeriaer
i byen.

Hvalsø St. ligger ca. 800 meter fra ejendommen. Her afgår der jævnligt tog og busser til større omkringliggende byer som bl.a. Roskilde, med en transporttid på 9 minutter og Holbæk, med en transporttid på 10 minutter.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
637.032,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
849,-
Årlige driftsudgifter kr.
147.228,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
196,-
Pris i kr.
8.195.000,-
Afkast %
6,07 %
Kr./m²
10.927,-

Lokalet

Etage areal
750 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1206 m²

Faciliteter

Altan
Betongulv
Gårdhave
Kælder
Parkeringsforhold

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTSJÆLLAND / Boligudlejning / - Jul2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere