SENEST SET
FAVORITTER

Lyndby Gade 6, 4070 Kirke Hyllinge

Hornsherred - Lyndby

2.700.000,-
5,94 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5943 XX XX Se nummer
E-mail xx@home.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 20200710

INVESTERINGSMULIGHED - villa opdelt i 2 lejemål

INVESTERINGSMULIGHED - villa opdelt i 2 lejemål - køber overtager lejeren.
I den lille landsby Lyndby, der ligger smukt ud til Lejre Vig, byder Lyndby Gade 6 indenfor til en rummelig villa med åbne, lyse fællesrum, der på nuværende tidspunkt er indrettet som 2 separate lejligheder. Den ene lejlighederne er udlejet, og køber overtager denne lejer.
Villaen på Lyndby Gade 6 er på nuværende tidspunkt indrettet med to selvstændige boliger, idet her er både to badeværelser og to køkkener, begge i forbindelse med opholdsrum og værelser.
Villaen er dog også fuldkommen oplagt som familie villa, da villaen er sammenhængende bolig og en blot en branddør adskiller de to lejligheder. Her er også gode muligheder, for dem der ønsker at kombinere bolig og erhverv.
Den ene lejlighed rummer 100m2 i stueplan samt 100m2 kælder. Stueplan byder på entré rummelig og møblerbar forstue, et stort og lækkert badeværelse, stort og lyst soveværelseværelse. Fra forstuen træder man ind i et stort og indbydende alrum, indrettet med et lækkert kvalitetskøkken og med udgang til haven. Fra entréen er en trappe til kælderen, som rummer et praktisk vaskerum, rummelig gildestue, værksted og to disponible rum. Kælderen fremstår tør, lys og brugbar.
Lejligheden opvarmes af pillefyr samt brændeovn
Den anden lejligheden er på 125 m2 og er indrettet med bryggers med egen indgang, badeværelse med brus, dejligt alrum med et pænt og velholdt køkken, to værelser og et rummeligt opbevaringsrum/walk-in closet. Lejligheden opvarmes af luft til vand varmepumpe.
Haven er delt op med hegn, således, at begge afdelinger af villaen har egen have. Haverne fremstår yderst velholdt og byder rundt om hele huset på gode fliseterrasser, velholdte plæner og fuldkommen afskærmning. Den perlestens belagte indkørsel fører op under husets carport, som er opført med tilstødende skur.
Lyndby ligger ud til Lejre Vigs smukke kyst og nærområdet i øvrigt byder på smuk natur, med dejlige skovområder og åbne vidder. Her har I gåafstand til daginstitution og nem og hurtig tilkørsel til motorvejen med blot 15 minutter til Roskilde. Desuden er I under 10 minutters kørsel fra Kirke Hyllinge, hvor I finder skole, indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
198.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
880,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.044,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
178,-
Pris i kr.
2.700.000,-
Afkast %
5,94 %
Kr./m²
12.000,-

Lokalet

Etage areal
225 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
762 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Fællesrum
Kælder
Opbevaringsrum
Opholdsrum
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere