SENEST SET
FAVORITTER

Ringstedvej 71B, 4000 Roskilde

Domicilejendom eller udvikling

7.995.000,-
-1,13 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46332 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 965NK-E9004

Ejendom med potentiale til 7-8 lejligheder

Velholdt kontor- og investeringsejendom velbeliggende med god synlighed ud til Ringstedvej i Roskilde.

Ejendommen overdrages tom og frigjort for lejemål.

Ringstedgade 71B har været anvendt som domicilejendom for revisionsfirmaet Beierholm og er beliggende tæt på centrum og i øvrigt med kort afstand til byens indfaldsveje og motorveje. Tilkørsel til ejendommen sker fra Ringstedvej, idet indkørsel er fælles med eksisterende ejendom på grunden, Ringstedvej 71A. Alternativt kan man komme til ejendommen via Darupvang.
Ringstedgade 71 er en ejerforening, som består af følgende ejendomme:

Ringstedvej 71A ? villa, 172 m²
Ringstedvej 71B, st., kontor 234 m²
Ringstedvej 71B, 1. ? kontor 240 m²
Ringstedvej 71E ? beboelseslejlighed, stueetagen 91 m²
Ringstedvej 71F ? beboelseslejlighed på 1. sal 64 m²
Ringstedvej 71G, værkstedsbygning, 135 m²

Udbuddet omfatter 3 ejerlejligheder på Ringstedvej 71B, st. & 1. sal og Ringstedvej 71G.

Ejendommen (Ringstedgade 71B) er opført i 1988 i 2 etager med blødstrøgne teglsten, som er malet hvide. Langs facader er der udført gesimser under tag. Taget er lavet med afvalmede gavle og er dækket af røde vingetegl. De fire facadekvistpartier er udført som gennemgående snedkerpartier i fuld højde afsluttet med buet tagkonstruktion beklædt med zink. Brystningerne er udført med diagonal træbeklædning i profil i høvlet fyr, afsluttet med fodstykke og vandnæse i zink. Alle vinduer er konstrueret med tre- og todelte faste sidepartier og oplukkelige rammer, l stk. i hver. I alle vinduer er der 2 lags termoruder. Tagvinduer er udført med standard Velux med ventilationsklap i over-rammer. Tagrender og nedløbsrør er udført i zink.

Ejendommen indeholder et præsentabelt indgangsparti med klinker og adgang til såvel stueetagen samt 1. sal via indvendig trappe.
Stueetagen, som udgør 234 m², er indrettet med stort receptionsområde, toiletfaciliteter, kontor- og mødelokaler af varierende størrelse. 1. salen, som er på 240 m², er ligeledes indrettet med kontorlokaler, mødefaciliteter stort frokost- og personalerum, køkken, toilet m.m. Det meste af kontorlokalerne på 1. sal er indrettet med let-skillevægge, hvilket gør det nemt at skulle ændre i indretningen.
Herudover er der 68 m² kælder, som er anvendes som depot og samtidig er indrettet som sikringsrum. Bag ejendommen er der udlagt 13 parkeringspladser, som er befæstet med bærelag af grus og afsluttet med perlesten.
Til ejendommen hører også en værkstedsbygning (Ringstedgade 71G), som udgør 135 m². Ejendommen er udført i en let konstruktion med betondæk. Bygningen er p.t. udlejet, men frigøres for lejer og er til den nye ejers disposition ved overtagelse af ejendommen. Foran og ved siden af værkstedsbygningen er der udlagt areal til parkering af biler o.a.

Køber har mulighed for at tilkøbe ejerlejligheden beliggende Ringstedvej 71E for kr. 2.000.000,-. Anslået årlig leje kr. 90.000,-.

Projektudvikling: Ejendommen ligger i et centralt område som har udviklingspotentiale. Kontorejendommen på Ringstedvej 71B, (kontorbygningen) skønnes at kunne ombygges til 5 beboelses lejligheder. Yderligere vurderes det, at man ved at fjerne værkstedsbygning kan etablere 2-3 nybyggede lejligheder. Der foreligger et skitseforslag fra arkitektfirmaet Friis-Moltke som kan rekvireres.

Det er således muligt at bruge kontorejendommen selv, udleje, eller ombygge den til lejligheder alt efter ønske og behov, ligesom der kan udvikles på de bagvedliggende ejendomme, hvilket gør det muligt for en køber at projektudvikle på ejendommen i flere etaper. Det kunne både løfte ejendommen potentiale på sigt og sikre et godt afkast.

Plangrundlag (Ringstedvej rammeområde 4. BS. 1

Området er udlagt til boligformål, erhvervsformål, offentlige formål, lokalbutikker til kvarterets daglige forsyning, liberale erhverv samt mindre ikke generende fremstillingsvirksomhed.
Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 55. Bebyggelsen må ikke opføres i mere end 3 etager. Det maksimale bruttoetageareal for nybyggeri omfatter herved ca. 252 m2

Forslag til anvendelse

Domicilejendom
Fremstillingsvirksomhed

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
91.114,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
150,-
Pris i kr.
7.995.000,-
Afkast %
-1,13 %
Kr./m²
13.128,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
609 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1390 m²

Faciliteter

Depot
Toilet
Indgangsparti
Frokost
Kælder
Velux
Mødefaciliteter
Parkering
Receptionsområde
Sikringsrum
Skillevægge
Teglsten
Køkken
Parkering
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK