Invester i et kontor i Østsjælland

Østsjælland er området syd og sydvest for København, og betegner det område af Sjælland, der ligger ud til kysten mod Østersøen/Øresund. Af større byer, er det Roskilde og Køge som har den største koncentration af erhvervslokaler. De større byer, byder på flere forskellige investeringsmuligheder i kontorbygninger til både små og store virksomheder.

Læs Mere
Læs Mere
SE ALLE EMNER

I denne kategori får du det samlede overblik over kontorer til investering i Østsjælland.

Ejendomstorvet.dk, er Danmarks førende erhvervsportal. Vi har siden vores opstart i 1999, haft vores fokus på investeringsejendomme og erhvervslokaler i hele landet. Dermed kan vi stolt nævne, at vi har landet største udvalg af ledige investeringsejendomme. Vi har + 10.000 aktive annoncer fra over 175 erhvervsmæglere og annoncører fra hele landet. På Ejendomstorvet.dk kan du derfor, nemt og hurtigt, danne dig et overblik over dine investeringsmuligheder i Østsjælland. 

Sådan finder du et relevant kontor

Det kan være en besværlig og tidskrævende proces for mange at finde det helt rigtige kontor i Østsjælland, da det kræver en grundig eftersøgning i markedet. 

Ejendomstorvet.dk har gjort denne proces nemmere! Vi giver dig muligheden for at lave meget specifikke søgninger i vores intelligente søgemaskine. På den måde sikrer vi, at du får et så specifikt resultat, som overhovedet muligt.  Vores intelligente søgemaskine giver dig muligheden for at sortere på f.eks. antal af kvadratmeter, pris, årlig leje, grundareal eller forventeligt afkast i procent. Alt dette kan du selv styre i vores smarte filtreringsmenu. 

Vil du modtage direkte besked når der kommer nye kontorer i Østsjælland 

Fandt du ikke det, som du søgte efter?  Med vores smarte søgeagent kan du nemt gemme din søgning, og modtage direkte besked så snart et nyt emne, som matcher dine kriterier dukker op. På den måde, kan du nemt og hurtigt reagere på nye emner i Østsjælland, som kunne have din interesse.