Louisevej 5, 4600 Køge

Klassisk byejendom i flot stil

8.700.000,-
3,01 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 46 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 10818336

"Borgmesterboligen" i Køge med muliged for lejeoptimering

På en af Køges allerbedste adresser er der nu en enestående mulighed for at erhverve en smuk og i særklasse rummelig ejendom med 3 etager beboelse til udlejning eller hvor der er rig mulighed for at bo flere familier eller generationer side om side. Denne sjældent udbudte tidligere borgmesterbolig, der ikke har været solgt på det åbne marked siden i 50?erne, huser i alt 468 boligkvadratmeter plus en fuld kælder på yderligere 157 kvadratmeter. Beliggenheden giver det bedste af alle verdener. Ejendommen ligger på en meget rolig villavej med bekvem spadsereafstand til hele bymidten. Der er under ti minutter til fods til Torvet, og turen kan med fordel lægges gennem Lovparkens grønne omgivelser. Stort set alt andet, såsom skole, børnehave, supermarkeder og S-tog fra stationen, får I endnu kortere vej til.
Ejendommen er opført i 1923, og arkitekturen er præget af flotte tidstypiske detaljer i murværket samt mansardtag med halvvalm og mange kvistvinduer og balkon og terrasse med klædelige balustre. Alt fremstår i flot stand udefra, da soklerne er repareret, og murværket blev omfuget for et års tid siden, og foruden en hyggelig og stemningsfuld have tæller udefaciliteterne i øvrigt to garager. Inden døre er de mange boligkvadratmeter opvarmet af et naturgasfyr, som blev installeret for blot et par år siden. Ejendommens boliger bærer præg af charmerende oprindelige detaljer som stuk og de originale døre, karme og trægulve, der tilsammen giver en skøn stemning. Alle tre boligetager har eget køkken, og der er badeværelser i stueplan og på første sal samt toilet på anden sal. De mange opholdsrum og værelser giver utallige indretningsmuligheder, og ejendommen skal simpelthen besigtiges for at få det fulde overblik over alle de dejlige kvadratmeter.
For nuværende er første sal og en del af anden sal udlejet. På sigt vil det være oplagt at sammenlægge de 2 boliglejemål på anden sal til ét lejemål, hvorved den bedste indretning vil fås. Stueetagen kan enten videreudlejes eller anvendes af køber selv. Ejendommen er udlejet meget billigt, således der er kæmpe huslejepotentiale ved genudlejning af første og anden sal. Badeværelser og køkkener kan med fordel moderniseres.
Der er to aflukkede garager tilhørende ejendommen.
Kontakt Nybolig Erhverv for yderligere information og aftale om en fremvisning af denne kort sagt exceptionelle ejendom.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
359.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
768,-
Årlige driftsudgifter kr.
96.165,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
205,-
Pris i kr.
8.700.000,-
Afkast %
3,01 %
Kr./m²
18.590,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
468 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
834 m²

Faciliteter

Balkon
Køkken
Toilet
Kælder
Opholdsrum
Stuk
Terrasse
Trægulve
Køkken
+Mere

Teknik

Naturgasfyr

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Boligudlejning / - Feb2019

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere