SENEST SET
FAVORITTER

Torvet 26, 4600 Køge

KØGE CENTRUM - DIREKTE PÅ TORVET

16.500.000,-
3,88 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 5663 XX XX Se nummer
E-mail xx@aferhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 1986380

Fantastisk beliggende liebhaverejendom komplet med eksklusiv bolig og attraktive butikslokaler

Fantastisk beliggende liebhaverejendom komplet med eksklusiv bolig og attraktive butikslokaler

Fantastisk beliggenhed midt på Køge Torv
Flotte, attraktive butikslokaler
Eksklusivt indrettet og rummelig bolig
Charmerende, privat og ugenert gårdhave

Det er en irriterende kliché, når ejendomsmæglere bedyrer, at her er en ejendom, der absolut skal ses. Ikke desto mindre er det tilfældet med Torvet 26. En liebhaverejendom, der er svært at beskrive fyldestgørende med ord. I stueplan er ejendommen indrettet med store, lækre og indbydende butikslokaler, velegnede til et bredt udsnit af detailbutikker, med tilladelse til brug af fortovsplads og en indbydende butiksfacade på den gulkalkede, smukke ejendom. I stueplan er der desuden indgang og entré til boligen, der er beliggende på husets første- og andensal. Pladsen i lejligheden er fordelt på to etager, der i underetagen byder på to værelser og et master bedroom med adgang til walk-in closet og fransk altan med udsigt over ejendommens charmerende gårdhave. Desuden et praktisk vaskerum, stort velindrettet badeværelse, lækkert moderne spisekøkken, smukt integreret i husets oprindelige udformning og stilrent indrettet med hvide, grebsløse skabsfronter og sorte kontraster. Fra køkkenet er der adgang til en skøn, sydvendt terrasse og til etagens todelte stue med god plads til spisestue. Husets andensal er udnyttet som ét stort rum. Her skaber de skrå lofter og synlige bjælkekonstruktioner stemning og flotte kviste/vindueskarnapper genererer rigelige lysindfald i det smukke rum. Hele boligen fremstår eksklusivt indrettet, yderst velholdt og indrettet med stor respekt for husets charmerende og historiske udtryk.

Der hører en stor og charmerende gårdhave til ejendom, med rige muligheder for, at blive delt op i afdelinger, således at den både kan udnyttes privat og i forbindelse med butikslokalerne. Masser af stemning, charme og et væld af potentielle udnyttelsesmuligheder.

Beliggenheden er indiskutabelt på eksklusiv og attraktiv. I forbindelse med butikken, med et konstant flow af forbipasserende, potentielle kunder, og i forbindelse med boligen med byens pulserende restaurations-, kultur-, og butiksliv og havnens charmerende omgivelser lige udenfor døren.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
706.796,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.841,-
Årlige driftsudgifter kr.
68.696,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
179,-
Pris i kr.
16.500.000,-
Afkast %
3,88 %
Kr./m²
42.969,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
384 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
340 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gårdhave
Kviste
Spisekøkken
Terrasse
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK