SENEST SET
FAVORITTER

Karlslunde Strandvej 76, 2690 Karlslunde

357 m² investeringsejendom i Karlslunde

5.995.000,-
6,58 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 55 35 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 46900434

 

Spændende investeringsejendom med attraktiv beliggenhed ud til Karlslunde Strandvej. Ejendommen består af 1 boliglejlighed, 4 erhvervslejemål og har en god synlig facade ud mod strandvejen, hvor der dagligt er mange forbipasserende. Ejendommen er på 357 m² plus en kælder på 126 m², samt en garage på 88 m². Ejendommen er fra 1960, opført i gule mursten og tagbelægning af teglsten. I 1999 er der lavet en om-/tilbygning i gule mursten og med stålplader som tagbelægning. Grunden er på i alt 1298 m².
Forrest på ejendommen med facade ud til strandvejen er der en genbrugsbutik og en fodterapeut. Foran facadevinduerne er der en stor træterrasse som kan bruges til udstilling mv.
På ejendommens 1. sal er indrettet en stor 3 værelses lejlighed som har en separat indgang på siden af ejendommen. Lejlighed er udstyret med en dejlig altan hvor man kan nyde solen og udsigten til vandet. Lejligheden kan overtages fri for lejere.
I ejendommens tilbygning er indrettet et lækkert kontormiljø, med flere separate indgange og kontorer i varierende størrelse, hvilket giver god mulighed for opdeling. Denne del er udlejet til en lejer.
Ejendommens garage er placeret bagerst på grunden og benyttes af nuværende ejer. Den er indrettet med elektriske garageporte og et godt lagerrum.
Med beliggenhed direkte ud til Karlslunde Strandvej, og kun få minutters gang til stranden, må beliggenheden for denne ejendom betegnes som særdeles attraktiv både får ejendommens erhvervslejemål, men også for ejendommens boliglejemål.
Ejendommen er også ideelt placeret i forhold til transportmuligheder – da der er kort afstand til offentlig transport, såsom busser, og under 1.5 km. til Karlslunde S-tog station, hvorfra der er forbindelse til København og Køge. Herfra er det muligt at komme direkte til København centrum på ca. 30 min.
Hvis man har ejet køretøj er til- og frakørsel også nemt, da der er gode muligheder for at komme på Køge bugtmotorvejen, som er placeret indenfor 4 km fra ejendommen. Dette giver god fleksibilitet til og fra Karlslunde.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
506.504,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.419,-
Årlige driftsudgifter kr.
119.325,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
334,-
Pris i kr.
5.995.000,-
Afkast %
6,58 %
Kr./m²
16.793,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
357 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1298 m²

Faciliteter

Altan
Garage
Kælder
Lagerrum
Teglsten
Træterrasse
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTSJÆLLAND / Kontor / - Jan2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK