SENEST SET
FAVORITTER

Vendehøj 98, 8543 Hornslet

Boligprojekt i Hornslet v. Aarhus

27.500.000,-
0,00 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Peter Svendsen
Telefon +45 3165 XX XX Se nummer
E-mail xx@cbre.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 56CPM0301920Kopi

Lokalplanen er netop endeligt vedtaget, så opførelsen af 9.200 m² bolig, hvortil kommer 10 parcelhuse, kan indledes straks.

Grundarealet på 65.599 m² er særdeles velbeliggende i Hornslet, i et område med villaer og rækkehuse med gode indkøbsmuligheder og offentlig transport i umiddelbar nærhed. Der kan opføres 9.200 m² tæt-lav bolig, hvortil kommer de 10 parcelhuse.

Syddjurs Kommune har færdigbehandlet og vedtaget lokalplan 421, hvis rammer åbner op for opførelse af op til 92 boliger i form af eksempelvis 10 parcelhuse, gårdhavehuse i ét plan, rækkehuse i ét plan og rækkehuse i to plan.

Her er tale om et veldiversificeret projekt, der rummer mange muligheder for videresalg efter opførelsen, både som salg til ejerboliger til slutbruger eller som investeringsobjekt for større investorer - eller en kombination heraf. CBRE informerer gerne om mulighederne.

I forbindelse med projektet er der udarbejdet en del materiale, der - sammen med lokalplan, tillæg og forventet tidsplan - kan rekvireres hos CBRE, herunder bl.a. bebyggelsesplaner, oversigtskort og notat vedr. håndtering af overfladevand med diverse bilag.

Hornslet betegnes ofte som en satellitby til Aarhus, da mange indbyggere pendler mellem Hornslet og Aarhus i forbindelse med arbejde og uddannelse. Dette er blevet endnu nemmere med letbanens åbning, der er en hurtig forbindelse mellem Aarhus og Hornslet og videre til Grenå. Beliggenheden er også central for pendling til et stort opland med mange mindre byer, samt Randers, Grenå, Ebeltoft, Lystrup, Hadsten, Kolind, Auning, Aarhus Lufthavn i Tirstrup m.fl. Den off. transport omfatter også rutebiler, der holder ud for grundarealet.

Hornslet har som by rigtig meget at byde på. Her findes sportsfaciliteter, biograf, bibliotek, svømmehal, fitnesscentre, letbanestation og en lang række indkøbsmuligheder, herunder supermarkeder, discount– og specialbutikker.
At Hornslet også er et godt sted for familier understreges ved, at her er fire børnehaver, tre vuggestuer, et spejdercenter og en lang række idræts– og fritidstilbud til mennesker i alle aldre. Læs mere på www.hornsletby.dk.

Grundarealet overdrages som udgangspunkt i en selskabshandel med en aktivværdi på DKK 27.500.000, hvortil knytter sig en anslået udskudt skat på ca. DKK 3.300.000.


Forslag til anvendelse

Boligprojekt

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
0,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
27.500.000,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
2.989,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
9200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
65599 m²

Faciliteter

Svømmehal

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jul2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK