SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 40, 8410 Rønde

Flot investeringsejendom i vækstbyen Rønde

5.250.000,-
6,76 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Jan Kirkebæk
Telefon +45 2040 XX XX Se nummer
E-mail xx@thorkildkristensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 150000092

Ejendommen ligger i Rønde på det sydlige Djursland med mere end 3.000 indbyggere og kort afstand til Aarhus og Mols Bjerge

Centralt beliggende investeringsejendom i vækstbyen Rønde

Ejendommen er beliggende i Rønde, en by på det sydlige Djursland med mere end 3.000 indbyggere - kun 30 kilometer nordøst for Aarhus og knap 32 kilometer sydvest for Grenaa.

Rønde er en handelsby med specialforretninger, gode supermarkeder og restauranter, hvilket til dels skyldes, at Rønde er "åbningen til Mols", hvor mange fra Østjylland handler, ikke mindst de der har sommerhus i Nationalparken.
Byen har trods sin størrelse, folkeskole, privatskole, Gymnasium og højskole og derved attraktiv for mange familier, der er på udkig efter et sted for børn har mange muligheder.

Opført i 1957 og væsentlig ombygget fra posthus til klink i 2013. Fremstår i røde teglsten og taginddækning i tagpap. Ejendommen har et lejebærende areal på 621 kvm. jf. lejekontrakten fordelt med 394 kvm. i stueetagen og 227 kvm. i kælderplan. Desuden forefindes mindre bygning/skur bag ejendommen.
Som nævnt ovenfor, inderholder ejendommen et lejebærende areal på 621 kvm. og anvendes idag som klinik for fysioterapeut og indeholder i stueplan, 5 flotte og gode behandlingsrum, gymnastiksal, fitnessrum, handicaptoilet, personalrum samt flot reception.
I kælder forefindes gode omklædningsforhold og toiletter, kontorlokaler, teknikrum samt 3 gode behandlingsrum/opbevaringsrum.

Ejendommen har en rigtig god indretning og fleksibilitet der gør, at der altid vil være mange alternative anvendelsesmuligheder - både som nuværende anvendelse og som eksempelvis kontorvirksomhed.
Derudover bør nævnes et stort aktiv i form af ca. 20 parkeringspladser, der efterhånden er en mangelvare i en af de mest voksende byer på Djursland

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
433.728,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
698,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.381,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
139,-
Pris i kr.
5.250.000,-
Afkast %
6,76 %
Kr./m²
8.454,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
621 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1700 m²

Faciliteter

Fitnessrum
Handicaptoilet
Kælder
Omklædningsforhold
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Reception
Teglsten
Toiletter
+Mere

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK