SENEST SET
FAVORITTER

Sverigesvej 22, 8660 Skanderborg

Investeringsejendom med afkast på 7,17%.

5.999.000,-
7,17 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301777

Pæn investeringsejendom med godt afkast og rigtig god placering i Skanderborg.

Ejendom beliggende i bynært industriområde i Skanderborg.
Lejemålet er særligt, men ikke alene velegnet til f.eks. udstilling, lager og let produktion i showroom, service, lager og let produktion med tilhørende administration.
Mod nord er der få minutters kørsel til togstation og Østjysk motorvej, og i sydlig retning er der adgang til naturskøn bøgeskov og Søhøjlandets oplevelsesrige stier.
Ejendommen er udlejet til Netto Perforering, som har været lejer af ejendommen siden 2013.
Ejendommen er indrettet med en lys administrationsdel beliggende i fronten ud mod Sverigesvej. Denne er indrettet med reception/forkontor, 2 store stort mødelokaler/kontor, tekøkken samt toilet. Gulvene er belagt med linoleum og lofterne er troldtekt.
Fra administrationen er der udgang til produktionshallen som er med betongulv og troldtekt lofter. Fra hallen er der adgang til omklædningsfaciliteter med bad, samt til frokoststue. Desuden er der et værkførerkontor.
På siden af produktionshallen er der i hele bygnings længe koldlager med 6 brede porter. Arealerne foran lageret er befæstet med SF-sten.

Ejendommen er beliggende i erhvervsområdet nord for bydelen Højvangen mellem Stilling Landevej/Århusvej og Motorvejen og omfatter et færdigudviklet erhvervsområde. Området afgrænses mod nord af Jernbanen. Mod Syd af Ladegårdsbakken/Skanderborgvej.
I området er etableret kommunale forsyningsvirksomheder og forskellige private service-, håndværk- og industrivirksomheder. Af nogle af de lokale virksomheder kan bl.a. nævnes: Dynaudio, Tress Sport og Leg, Brdr. Kier A/S, Damstahl A/S, Spangsberg Chokolade og mange flere.
På den modsatte side af Stilling Landevej/Århusvejen ligger Skanderborg Fælleden, som er et ganske særligt kulturhus, som samler både Rådhuset, borgerservice, Politistation og en multifunktionel dobbelthal, som bl.a. bruges af Skanderborg Håndbolds ligahold. En arbejdsplads for mere end 650 personer og med 1.000 parkeringspladser. Fælleden er et samlingspunkt for alle borgere i Skanderborg Kommune, der her kan tilgå en lang række offentlige ydelser, sociale arrangementer og spændende faciliter ét sted.

Forslag til anvendelse

Industrivirksomhed
Lager
Produktion

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
538.054,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
315,-
Årlige driftsudgifter kr.
114.266,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
67,-
Pris i kr.
5.999.000,-
Afkast %
7,17 %
Kr./m²
3.510,-

Lokalet

Etage areal
1709 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
3680 m²

Faciliteter

Bad
Betongulv
Toilet
Koldlager
Tekøkken
Omklædningsfaciliteter
Parkeringsplads
Reception
Port
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere