SENEST SET
FAVORITTER

Mads Clausens Vej 1, 8600 Silkeborg

Topmoderne og fuldt udlejet ejendom.

24.000.000,-
6,47 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 9626 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 70900337

Ombygget i kvalitetsmaterialer og med flotteste placering på energiskalaen. Erhvervsvenlig beliggenhed tæt på motorvej.

Nærværende ejendom er opført tilbage i 1998, hvor der efterfølgende er sket ombygning og tilpasning; dette senest i år 2016, hvor ejendommen fik sit nuværende udtryk med for eksempel træbeklædningen mod syd, som forventes minimum at have en fortsat holdbarhed på 25 år.

Ejendommen fremstår generelt i god stand med et moderne udtryk, hvor der i øvrigt også er et passende forhold mellem administrations- og produktionsdelen. I ejendommen træder man umiddelbart ind i indgangsparti med hall, hvor besøgende ledes mod receptionen på 1. sal.

Administrations- og kontorlokalerne er lyse og indbydende med glas-adskillere samt en kombination af éne- og fælleskontorer. Herudover er der installeret et moderne ventilationsanlæg, som sikrer et behageligt indeklima for kunder og medarbejdere, ligesom der er kræset om selve akustikken på arbejdspladserne. Overalt i miljøet er der sikret en integration med de udvendige arealer, hvilket yderligere bidrager til den grønne opfattelse af ejendommen. De mere velfærdsrelaterede faciliteter som bade- og kantineforhold fremstår med samme kvalitetsmæssige udtryk, og som noget særligt har medarbejderne egen afskærmet terrasse til gode stunder.

Produktions- og lagerfaciliteter fremstår ligeledes lyse, med gråt epoxygulv og med bl.a. troltex lofter. Tilhørende produktionen findes højlager med en loftshøjde i omegnen af 6 meter til anvendelse; i denne del er der etableret gulvvarme. Nuværende lejer har ydermere forskningsfaciliteter i form af laboratorium til bl.a. produktudvikling. Der er umiddelbar mulighed for større udvidelse af faciliteter på ejendommens grundareal, hvilket vi anbefaler undersøges særskilt.

Udover det kvalitetsmæssige overordnede udtryk har ejer også installeret solceller som forsyningsbidrag til ejendom og produktion. Der henvises i øvrigt til konklusion i energimærke, hvor det fremhæves i rapporten, at: ” Der er på nuværende tidspunkt ingen energimæssige forbedringer at foretage.”

Ejendommen er beliggende centralt i Jylland tæt ved motorvejsnet og offentlig transport. Det sikres således, at brugere til ejendommen vil opleve en særdeles let adgang hertil.

Området ligger relativt ugeneret og er både attraktivt og erhvervsvenligt, hvorfor flere virksomheder også er placeret her. Eksempler herpå er Sanistål A/S og Wila A/S.

Som følge af placeringen er der naturlige forbindelser både mod øst, vest, syd og nord ved større veje inden for kort afstand.

Silkeborg Kommune har øget deres aktivitet på erhvervsområdet, hvilket også afspejles i Dansk Industris undersøgelser, hvor Silkeborg opnår en 2. plads (fremgang på 2 pladser ift. sidste år) i 2021 undersøgelsen af den lokale erhvervsvenlighed i kommunerne. Kommunen rangerer særligt højt på forhold som ”Grøn udvikling”.

Forslag til anvendelse

Produktion

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.738.911,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
426,-
Årlige driftsudgifter kr.
188.005,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
46,-
Pris i kr.
24.000.000,-
Afkast %
6,47 %
Kr./m²
5.877,-

Lokalet

Etage areal
4084 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11922 m²

Faciliteter

Bad
Hall
Kantineforhold
Laboratorium
Lagerfacilitet
Terrasse

Teknik

Gulvvarme
Solceller
Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere