SENEST SET
FAVORITTER

Vandværksvej 10, 8620 Kjellerup

Velholdt investeringsejendom med synlig facade

3.495.000,-
8,76 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173397

 

Introduktion
Velholdt investeringsejendom beliggende i et udbygget erhvervsområde i Kjellerup nord for Silkeborg sælges. Ejendommens højloftede og regulære lagerhaller er udlejet til to forskellige virksomheder med garnproducenten Filcolana A/S som ejendommens ankerlejer. Bygn
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Kjellerup med synlig facade til Silkeborgvej. Området huser flere kendte virksomheder, heriblandt møbelproducenten Tvilum og glasforædlingsvirksomheden Glassolutions, som er en del af Saint- Gobain koncernen. Af nærmeste større byer kan nævnes Silkeborg mod Syd i en afstand af ca. 13 km. og Viborg mod Nord i en afstand af ca. 33 km. Området ligger med 10 km. til Silkeborgmotorvejen, der leder mod henholdsvis Herning og Aarhus.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 1.275 m² er opført i henholdsvis gule mursten og lyse stålprofilplader og fremstår velholdt med bl.a. nyere tag og efterisolerede lofter. Ejendommen består overordnet set af ca. 1.071 m² isoleret- og opvarmet lager og ca. 204 m² kontor- og velfærdsfaciliteter.
Bygningen har oprindelig, i sin helhed, fungeret som domicil for Silkeborg Uldspinderi ApS. Virksomheden benytter i dag alene ejendommens kontorafsnit i fronten af bygningen mod Silkeborgvej, mens lageret bagved overvejende er udlejet.
Lageret består af to sammenhængende haller med intern gennemgang. Hallerne er meget regulære, søjlefrie og har en god loftshøjde. I den nyeste af hallerne, som er påbygget ejendommen i år 1998, udgør loftshøjden hele 6,5 meter i kip og 4,0 meter i siderne. De tilsvarende mål i den oprindelige lagerhal udgør henholdsvis 4,6- og 2,7 meter. Den ene hal fremstår med hvidmalede vægge og lyse, akustikdæmpende troldtektlofter, der, sammen med de mange ovenlysvinduer skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Den anden hal fremstår med rå murstensvægge og store vinduespartier i gavlene, som sikrer et godt lysindfald. Gulvene i begge haller er betongulve. Adgangen til lageret sker via tre aluhejseporte, hvoraf to ligger i niveau med udvendigt terræn, og som måler henholdsvis 3,7 x 3,7 og 2,5 x 2,5 meter (h x b). Den sidste port ligger i forbindelse med en nedgravet rampetilkørsel, som er forsynet med en ny manuel læsserampe fra år 2020.

Ejendommens kontor- og velfærdsafsnit er indrettet med en række kontorer og mødelokaler i varierende størrelse og vil være velegnet til opdeling og udlejning til flere virksomheder efter Silkeborg Uldspinderi fraflytning af lokalerne. Kontorerne er smagfuldt indrettet og har et godt lysindfald fra det gennemgående vinduesbånd i bygningens facade. Gulvene er belagt med lyse gulvtæpper, og lofterne er glatte gipslofter. Herudover forefindes en frokoststue med opsat køkken samt flere toiletter.

Ejendommen ligger på en større grund på 4.990 m², hvilket ifølge den gældende lokalplan for området muliggør en væsentlig udvidelse af bygningsarealet. Udenomsarealerne er befæstet med flisebelægning og er udlagt til parkering og tilkørsel til lageret. Den øvrige del af friarealet er udlagt til plæne og grøn beplantning.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
392.270,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
308,-
Årlige driftsudgifter kr.
92.290,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
72,-
Pris i kr.
3.495.000,-
Afkast %
8,76 %
Kr./m²
2.741,-

Lokalet

Etage areal
1275 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4990 m²

Faciliteter

Betongulv
Gipslofter
Hall
Læsserampe
Parkering
Toiletter
Port
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere