SENEST SET
FAVORITTER

Teglgårdsvej 2, 8620 Kjellerup

Investeringsejendom med i alt 7 lejemål

3.475.000,-
9,72 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200172916

Erhvervspark med fleksible lejemål og god lejerspredning

Introduktion
Erhvervspark med 7 lejemål, hvoraf 5 lejemål i dag er udlejet svarende til godt 90 % af ejendommens areal, sælges. Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Kjellerup nord for Silkeborg. Bygningen er fleksibelt indrettet og henvender sig til et bredt segment af lejere.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Kjellerup med facade til Silkeborgvej. Området huser flere kendte virksomheder, heriblandt møbelproducenten Tvilum og glasforædlingsvirksomheden Glassolutions, som er en del af Saint-Gobain koncernen. Af nærmeste større byer kan nævnes Silkeborg mod Syd i en afstand af ca. 13 km. og Viborg mod Nord i en afstand af ca. 33 km. Området ligger med 10 km. til Silkeborgmotorvejen, der leder mod henholdsvis Herning og Aarhus.
Beskrivelse
Ejendommen er opført i 1966 og om-/tilbygget i 2006. Bygningen fremstår med facadevægge i lysegrå metalprofilplader og fremtræder præsentabel. Ejendommen på i alt 1.769 m² er indrettet som en erhvervspark og indeholder 7 lejemål, hvoraf 5 lejemål i dag er udlejet svarende til godt 90 % af ejendommens areal.

Lejemålene spænder fra 37 m² til 860 m², og arealerne er udlagt til henholdsvis værksted, lager, kontor og butik. Ejendommen huser en bred variation af virksomheder, hvilket giver en god lejerspredning. Lejemålene er for de flestes vedkommende opvarmede og isolerede. Arealerne er regulære og loftshøjden måler 2,5 meter. I den bagerste del af ejendommen, som bl.a. indeholder et værksted, er højden dog hele 3,8 meter. Der er generelt et godt lysindfald i lokalerne fra de mange vinduer i siderne af bygningen. Gulvet er betongulv i lager-/værkstedsdelen, mens flere af kontorerne har flotte trægulve. Adgangen til værksteds-/ lagerlejemålene sker via flere aluhejseporte ned langs bagsiden på ejendommen. Alle porte er i niveau med udvendigt terræn. På værkstedet forefindes endvidere en smørgrav.

Ejendommen ligger på en grund på hele 6.044 m². Udenomsarealerne er befæstet med asfalt og stabilgrus og udlagt til parkering og tilkørsel til lager-/ værkstedsdelen. Den øvrige del af grunden mod Silkeborgvej er udlagt til plæne. Lokalplanen muliggør en væsentlig udvidelse af bygningsarealet.

Beskrivelse af lejerne
Danboring A/S råder over et areal på 420 m². Virksomheden er grundlagt i 1996 og udfører bl.a. , og i ind- og udland. Der er tale om en økonomisk stærk lejer, som ved det seneste, aflagte årsregnskab realiserede et resultat før skat på kr. 15,5 mio. Virksomhedens egenkapital udgjorde ved udgangen af 2018 kr. 14 mio. Danboring A/S har været lejer i ejendommen siden 2008 og kan ifølge lejekontrakten opsige lejemålet med 3 måneders varsel.

Incita, som er en erhvervsdrivende fond, har gradvist udvidet sit lejemål i ejendommen og råder i dag over 860 m². Der er tale om en socialøkonomisk virksomhed, som er grundlagt i 1966. Organisationen arbejder for at støtte målgrupper af ledige og sygemeldte med at finde beskæftigelse, uddannelse og afklaring om deres fremtid på arbejdsmarkedet. Fonden realiserede et resultat før skat på kr. 136.000,- ved det seneste, aflagte årsregnskab. Fondens egenkapital udgjorde ved udgangen af 2018 kr. 31 mio. Incita flyttede ind i lejemålet i februar 2018 og kan ifølge lejekontrakten opsige lejemålet med 3 måneders varsel.

Sr1 ApS råder over et areal på 159 m². Virksomheden er en handelsvirksomhed med salg af bl.a. fjernstyrede biler. Selskabet realiserede et resultat før skat på kr. 325.000 ved det seneste, aflagte årsregnskab. Virksomhedens egenkapital udgjorde ved udgangen af 2018 godt kr. 300.000. Sr1 ApS flyttede ind i lejemålet i marts 2019 og kan ifølge lejekontrakten opsige lejemålet med 3 måneders varsel.

Carsten Faarkrogh råder over 64 m² og driver et mindre værksted på ejendommen. Carsten Faarkrogh flyttede ind i lejemålet i 2017 og kan ifølge lejekontrakten opsige lejemålet med 3 måneders varsel.

Tonni Hansen råder over 59 m² og driver handelsvirksomhed med bl.a. krydderisalg. Tonni Hansen flyttede ind i lejemålet i 2012 og kan ifølge lejekontrakten opsige lejemålet med 3 måneders varsel.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Værksted
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
488.438,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
276,-
Årlige driftsudgifter kr.
156.067,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
88,-
Pris i kr.
3.475.000,-
Afkast %
9,72 %
Kr./m²
1.964,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1769 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6044 m²

Faciliteter

Betongulv
Parkering
Trægulve
Port
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jun2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK