SENEST SET
FAVORITTER

Kejlstrupvej 99D, 8600 Silkeborg

Tidligere teknisk skole i Silkeborg

25.000.000,-
7,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 87309 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 81000082

Investeringsejendom med gode anvendelsesmuligheder

• Sprogcenter Midt sidder på mere end 50% af bygningsmassen
• Det resterende areal er under udlejning til offentlig lejer
• Køber/investor står for ombygning til en offentlig instans på ca. 6 mio.
• En offentlig instans påtænker at binde sig i 10 år med start fra primo 2021
• Budfrist 06.02.2020 kl. 12:00

EJENDOMMEN

College360 flyttede i løbet af 2019 ud af deres hotel- og restaurationsskole placeret i skovkanten på Kejlstrupvej i Silkeborg. Nu søger College360 at afhænde ejendommen, da man ikke længere har aktiviteter på stedet. Ejendommen er i 2016 delvist udlejet til Sprogcenter Midt på en 15 årig aftale med udløb i 2031. Silkeborg Kommune har i forbindelse med denne lejekontrakt forpligtiget sig til, i aftalens løbetid, at forpligtige nuværende og kommende operatører af ”Sprogskolen i Silkeborg kommune” til at benytte det lejede areal.

Sælger har igennem en længere periode været i dialog med Regionen, som har øjnet mulighed for at drive ambulancedriften fra den resterende del af lokalerne på Kejlstrupvej 99D. Aftalen er stort set på plads og Regionen ønsker lokalerne klar til indflytning senest februar 2021. Ombygningen til Regionen anslås at ligge i lejet kr. 7-8 mio. og det vil påhvile kommende ejer, at stå for denne ombygning. Omkostningerne forbundet med ombygningen kommer udover den udbudte pris, men afkastet er beregnet ud fra at ombygningen er fundet sted. Det resterende areal, som Regionen ikke ønsker at leje, er aftalt udlejet til Brand og Redning, som vil benytte pladsen til opbevaring af dæk, hvorfor lejen også er sat derefter. Det vil sige, at man som køber/investor har en fuldt udlejet ejendom til 2 offentlige ankerlejere begge på 10 års uopsigelighed.

Ejendommen er opført i 1996 og er løbende om- og tilbygget. Facaderne fremstår i tegl, og ejendommen er i øvrigt opført i vedligeholdelsesvenlige materialer. Ejendommen er naturskønt beliggende i et område, hvor der pt. er en række boliger under opførelse. Der er let adgang til motorvejstilkørslen, og midtbyen ligger endvidere kun 5-10 minutters kørsel væk.


BELIGGENHED

Silkeborg har alt det, som ejendomsudviklere kigger efter.

Her er smuk natur, et levende byliv og god infrastruktur.

Særligt den nye motorvej betyder meget, da det skabermeget bedre muligheder for pendlere, og Aarhus og Herning er nu indenfor 20 minutters kørsel fra ejendommen.

Desuden har Silkeborg en stor tilvækst af borger, hvilket understøtter byens erhvervsliv. Et andet afgørende parameter for at investere i en by som Silkeborg er selvfølgelig, at man oplever en kommune i en positiv udvikling, med masser af tilflyttere, som prioritere de parametre byen byder på. Silkeborg er en attraktiv by i en positiv befolkningsmæssig udvikling.

Udviklingen spås at fortsætte over de kommende år, og dermed vil der jf. befolkningsfremskrivningen være en markant tilflytning til byen over de kommende år.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.384.899,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
468,-
Årlige driftsudgifter kr.
658.302,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
129,-
Pris i kr.
25.000.000,-
Afkast %
7,91 %
Kr./m²
4.902,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
5100 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9635 m²

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK