SENEST SET
FAVORITTER

Nørrevænget 5, 8600 Silkeborg

INVESTERINGS- OG PROJEKTEJENDOM I CENTER NORD

25.500.000,-
6,67 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863156

Tre kendte lejere + 1 ledigt

Attraktiv byggeret direkte til Ringvejen.

Bygningerne er opført i 2004 i gode solide og vedligeholdelsesnemme materialer med grålige murede facader, store butiksvinduer med overdækninger af solskærmende lamel-markiser.

Den ene bygning er udlejet til Punkt1, der har hele kælderen på 623 m² med i lejemålet, og som benyttes til lager. Det andet lejemål på 396 m² er udbudt til leje. Der er både rampe og elevator-adgang til kælderen. Den anden bygning er udlejet til LOOP Fitness og Würth.

Alle fire lejemål har stor rummelighed med højt til loftet, hvor der også er centralt placerede ovenlysvinduer med automatisk åben-luk-system. Hvert lejemål har egne medarbejderfaciliteter herunder tekøkken, toiletter og kontorer.

Udvidelsesmulighed:
Bag de to bebyggelser, som har tilkørsel fra Nørrevænget, er der et grundstykke, som kan bebygges. Med facaden direkte til Ringvejen, vil der kunne opnås en meget fin profilering for en kundevendt ejer eller lejer. Ifølge kommuneplanrammen er der åben for mulighed til bebyggelse op til 60% eller 4.068 m². Udover nuværende bebyggelse på 1.685 m² (excl. kælder) kan der være mulighed for yderligere bebyggelse på cirka 2.400 m². Kommuneplanrammen åbner mulighed for en højere bebyggelsesprocent end 60%, hvis der etableres parkering under terræn samt etableres attraktive friarealer. Konkret vil der skulle udarbejdes et projektforslag om udvidelserne med tilhørende beskrivelser og tegningsmaterialer, som skal forelægges kommunes byggemyndigheder til godkendelse, ligesom der kan blive tale om udarbejdelse af ny lokalplan.

Udenomsarealer:
Cirka halvdelen af den i alt 6.781 m² store grund er befæstet med belægningssten, som huser mange p-pladser til de fire lejere.

Ekspropriation:
I forbindelse med ændring af vejforholdene på ringvejen, bliver der eksproprieret 87 m², hvilket vil fragå det oprindelige grundareal på 6.781 m².

Område - Center Nord Vest:
Nørrevænget er Silkeborgs attraktive og dynamiske vækstcenter, hvor naboerne er velkendte - og flere af dem landsdækkende - butikker bl.a.; Bygma, Kvik Køkken, BabySam, Sand Jensen Automobiler, BikeWorld, Skousen, Intersport, Kvickly, Svane Køkkenet, Eventyrsport og Frisør Morgenhår. I området møder man ligeledes Føtex, Lidl, Rema1000, Elgiganten, Jem & Fix, Harald Nyborg, Ilva, Sengespecialisten, JYSK og Thansen. Også fastfood-kæderne McDonalds og Burger King samt Lagkagehuset er her.

P-forhold: Arealerne omkring de to bygninger er flisebelagte og indeholder et stort antal parkeringspladser.

SELSKABSHANDEL:
Ejendommen udbydes som en selskabshandel med udskudt skat - Forhør nærmere.

Forslag til anvendelse

Frisør
Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.818.756,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
788,-
Årlige driftsudgifter kr.
139.333,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
60,-
Pris i kr.
25.500.000,-
Afkast %
6,67 %
Kr./m²
11.049,-

Lokalet

Etage areal
2308 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6781 m²

Faciliteter

Kælder
Tekøkken
Rampe
Parkering
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Jan2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere