SENEST SET
FAVORITTER

Nylandsvej 7, 8600 Silkeborg

Sjældent udbudt udlejningsejendom i Silkeborg

6.575.000,-
5,23 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3021 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 864110620

Udlejningsejendom i Alderslyst, Silkeborg med lejereserve og udviklingspotentiale

•Lejereserve og udviklingsmuligheder på sigt
•Centralt beliggende i Alderslyst, Silkeborg
•Charmerende ejendom i god stand m. fine detaljer
•4 velindrettede boliglejemål + 1 erhvervslejemål (kiosk) og 1 udlejet garage
•Yderligere ikke-godkendt lejlighed i ejendommens kælderetage (ikke udlejet)

Velbeliggende i populære Alderslyst, Silkeborg finder du denne spændene og sjældent udbudte investeringsejendom, bestående af 4 velindrettede og moderniserede boligenheder alle med et godt lysindfald, samt yderligere ét erhvervslejemål (kiosk). Ejendommen er løbende vedligeholdt, og der er inden for de senere år moderniseret og renoveret på flere af boliglejemålene. Ejendommen har et indbydende og klassisk udtryk.

BOLIGLEJEMÅL:
- Lejligheden st. th er renoveret i 2018 med nyt køkken samt bad/toilet. Lejen reguleres med udviklingen i nettoprisindekset (NPI)
- Lejligheden st. tv er delvist renoveret i 2019 med bl.a. nyt køkken og hvidevarer samt modernisering af badeværelse. Det skønnes, at der på sigt, ved genudlejning, er en lejereserve. Lejer har beboet dette lejemål siden 2009.
- Lejligheden 1. th er renoveret i 2020 med nyt køkken og bad. Lejen reguleres med udviklingen i nettoprisindekset (NPI)
- Lejligheden 1. tv er ikke-istandsat, og det skønnes at der ved genudlejning kan aktiveres en markant lejereserve. Lejer har beboet dette leje mål siden 2005.

Alle lejlighederne er med altan fra 2010, hvor der også blev udskiftet vinduer i lejlighederne. Forbrug er opdelt på fjernaflæste bi-målere for varmt/ koldt vand samt varme. Techem står udarbejdelse af forbrugsregnskaber. Varmtvandsveksler er udskiftet i 2020. Der er systemnøgler for hele ejendommen. Ejendommen er fuldmuret og der er skiftet tag siden opførelsen i 1950. Der er fælles vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler i kælderen, der fungerer ved møntindkast. Der er fælles cykelrum på ejendommen til brug for lejerne. Desuden 1 depotrum tilhørende hver lejlighed samt yderligere to ekstra rum til købers egen disposition. Fælles P-område med gratis parkering i gården. Ovenstående er på baggrund af sælgers oplysninger.

ERHVERVSLEJEMÅL:
Ejendommens erhvervslejemål har i mange år været udlejet til en stabil lejer der driver kiosk. På sigt vil denne bygning, forventeligt kunne væltes og gøre plads til opførelsen af en ny bygning med nye lejligheder. Dette vil dog afhænge af en konkret ansøgning og byggetilladelse hos Silkeborg Kommune.
Herudover er der en garage der er udlejet til lejer i 1. tv for 400 kr. / mdr.

Øvrigt
Der er en uregistreret lejlighed i ejendommens kælder med eget bad og velfungerende mindre køkken fra 2018. Lejligheden er pt. ikke udlejet, da den har været disponeret af sælger selv.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom
Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
440.160,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
945,-
Årlige driftsudgifter kr.
100.128,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
Pris i kr.
6.575.000,-
Afkast %
5,23 %
Kr./m²
14.109,-

Lokalet

Etage areal
466 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
731 m²

Faciliteter

Altan
Bad
Cykelrum
Depotrum
Garage
Gratis parkering
Toilet
Kælder
Parkering
Køkken

Teknik

Tv
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere