SENEST SET
FAVORITTER

Flensborgvej 5, 8600 Silkeborg

BOLIGUDLEJNING NÆR SILKEBORG LANGSØ

3.800.000,-
6,44 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863855

Fantastisk udsigt fra 1. salen til sø og skov

Solid investeringsejendom med 3 boliglejemål samt en lys og anvendelig kælder. Ejendommen er velvedligeholdt og løbende istandsat med bl.a. nye fuger i 2022, nye rør/vvs i 2017 og nye gulve i stueplan. De næste år kan ny ejer således forvente et minimum af vedligehold, og blot nyde sin investering i denne flotte rødstensejendom.

Ejendommens samlede etageareal udgør 318 m² iht. BBR, hvoraf de 207 m² boligareal udgøres af hhv. 39 og 103 m² i stueplan samt 65 m² bolig på 1.sal. Herfra adgang til yderligere 19 m² havestue der nærmest kan bruges som en integreret del af 1.sals lejligheden året rundt. Desuden separat indgang til 92 m² kælder som ikke er registreret boligareal, men aktuelt udlejet. Alle lejemål har egen vaskemaskine/tørretumbler og forbrugsmålere afregnet via Techem.

Fra 1.sal giver havestue og terrasse en herlig udsigt til Silkeborg Langsø og skoven i baggrunden. Ejendommen er beliggende imellem Sølystvej og Silkeborgs indre ringvej, og har dermed nem adgang til naturen på den ene side, samt ringvejsnettet til arbejde og indkøb på den anden side. Kort gåafstand til bl.a. Søsportens Hus, Odden og Silkeborg city.

Sammen med den attraktive beliggenhed giver ejendommens generelle stand og unikke kvaliteter stor interesse ved genudlejning af de enkelte lejemål. Pt. er ejendommen således også fuldt udlejet.

Udenomsarealer:
De 696 m² grundareal er udlagt til fælles have, samt stort grusbelagt parkeringsareal. Desuden overdækket terrasse tilhørende stuelejligheden, og tagterasse tilhørende 1.sal.

Område:
Alderslyst er den nordlige del af Silkeborgs bymidte, hvor særligt området omkring Sølystvej betragtes som et af de mest attraktive boligområder. Herfra gåafstand til shopping i city og Center Nord, eller rekreative ture i den skønne natur omkring Silkeborg Langsø hvor man også finder Søsportens Hus. Nærhed til ringvejssystemet, gode bybusforbindelser og cykelafstand til hele Silkeborg gør området ekstra attraktivt for lejere.

P-forhold:
Grusbelagt fællesareal for ejendommens beboere for hvem parkering på ejendommen pt. er gratis.

Forslag til anvendelse

Boligudlejning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
316.776,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.530,-
Årlige driftsudgifter kr.
73.931,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
357,-
Pris i kr.
3.800.000,-
Afkast %
6,44 %
Kr./m²
18.357,-

Lokalet

Etage areal
207 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
696 m²

Faciliteter

Fællesareal
Kælder
Parkering
Terrasse

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere