SENEST SET
FAVORITTER

Flensborgvej 5, 8600 Silkeborg

Flot investeringsejendom tæt på vand og skov

3.800.000,-
5,14 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@tk-erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 150000269

 

Ejendommen består af  3 beboelsesenheder, samt et depotrum i kælderen. Alle 4 enheder er udlejede, og der er generelt stor interesse ved genudlejning. Ejendommen fremstår særdeles velholdt. Der er sket omfugning af hele ejendommen i 2022, nye gulve i begge stuelejligheder mm. Herudover, har sælger investeret i nye rør/vvs., som er udskiftet i 2017. Der er altså tale om en ejendom, som forventeligt vil kræve et minimum af vedligeholdelse den næste årrække.
 
Ejendommen har en fælles have, som frit kan benyttes af ejendommens beboere. Herudover er der gode parkeringsmuligheder ved ejendommens indkørsel.
 
Der er i alt 4 enheder i ejendommen, hvoraf 3 er beboelsesenheder og kælder lejligheden har status af depotrum. Kælderen fremstår flot og nyrenoveret. Lejligheden i stuen th. er 39 BBR m2, og er en 1-værelses lejlighed, som fremstår pæn og yderst funktionel. Lejligheden bebos pt. af en studerende, og er generelt oplagt til den enlige eller det unge par. Lejligheden i stuen tv er 103 BBR m2, og er en 3-værelses lejlighed. Lejligheden har køkken og spisestue i åbent forbindelse med stuen. Fra stuen er der adgang til egen overdækket terrasse. Lejligheden på 1. sal er en 3-værelses lejlighed på 65 BBR m2, samt en stor udestue med udgang til egen terrasse, hvorfra der er en flot udsigt over sø og natur.
 
Alle lejemål har egen vaskemaskine/tørretumbler. Fælles for alle lejemålene er, at der er let adgang til enten egen terrasse eller til fælles have.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
269.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
901,-
Årlige driftsudgifter kr.
75.435,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
252,-
Pris i kr.
3.800.000,-
Afkast %
5,14 %
Kr./m²
12.709,-

Lokalet

Etage areal
299 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
696 m²

Faciliteter

Depotrum
Kælder
Parkeringsmulighed
Terrasse
Køkken

Teknik

Tv
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere