SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 27, 8654 Bryrup

TRE BOLIGLEJEMÅL PÅ HOVEDGADEN I BRYRUP

1.750.000,-
6,38 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863786

Velbeliggende udlejningsejendom

3 boliglejemål og garage/værksted/udhus.

Ejendommen, som er opført i 1892 og om-/tilbygget i 2004, består af et forhus i to plan med én lejlighed i hvert plan. Forhuset ligger ud til fortovet og har passage mod syd om til baggården, hvor der ligger en mellembygning, som anvendes til garage/værksted/udhus, og i fortsættelse heraf ligger den sidste bolig med egen indgang.

De tre boliglejligheder består i forhuset af stuelejlighed på 67 m2 med indgang og entre fra Hovedgaden, rummeligt køkken med dobbelt dør til opholdsstue. Desuden værelse med adgang til badeværelse med brus.

På 1. sal, hvor adgangen sker via indgang i passagen med trappeopgang til lejlighed på 102 m2, som har forrum med adgang til værelse samt toilet og videre adgang til rummelig stue samt køkken. Hertil et ekstra værelse med adgang fra køkkenet. Lejligheden har desuden i trappeopgangen i stueplans niveau adgang til rummeligt badeværelse, hvor der også er plads til vaskemaskine og tumbler.

I gården bag forhuset er en selvstændig beliggende boliglejlighed, som jvf. BBR udgør 28 m2, men herudover har bygningen 25 m2 indbygget udhus. Denne del ligger i forlængelse af garagebygningen. De 28 m2 indeholder entre med videre adgang til køkken samt fordeling til badeværelse med brus samt opholdsstue med videre adgang til værelse. De 25 m2 indbygget udhus indeholder et værelse med egen indgang samt et depotrum, også med egen indgang.

Facaderne er på alle tre bygningsenheder gråpudsede og med nyere termovinduer med hvide plastikrammer, ligesom tagene er nyere sorte blanke stålprofiler. Ejendommen er i fin stand.

Udover den flisebelagte passage og delvist belagte baggård har grundens bagerste del en rummelig græsplæne med god plads til ophold for ejendommens beboere.

Området:
Med en beliggenhed midt på hovedgaden gennem Bryrup ligger ejendommen tæt på alle faciliteterne, hvor kan nævnes dagligvarebutik, mindre butikker samt tankstation. Under én km's afstand ligger skole, SFO, daginstitution og sportsplads med idrætshal.

Bryrup er en velfungerende oplandsby med godt 1.500 indbyggere. Her er særdeles smukke omgivelser og naturen præget af et kuperet terræn med åer og dale, ligesom beliggenheden er begunstiget af ikke færre end fire søer; Kulsø, Kvindsø, Karlssø og Bryrup Langsø, hvor der er opholdssteder og bademulighed.

Den tidligere jernbane mellem Silkeborg og Horsens har siden 1969 været drevet som veteranjernbane, og sammen med naboen, en velbesøgt campingplads, tiltrækkes et stort antal besøgende turister til landsbyen år efter år. Efter sigende ligger Europas største kunstcenter, Midtjyllands Kunstcenter, også her.

Den centrale beliggenhed gør Bryrup til et godt udgangspunkt for adgang til Silkeborg i nord (ca. 20 km), Brædstrup (ca. 12 km) og Horsens i syd (ca. 30 km).

Forslag til anvendelse

Boliglejemål
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
159.600,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
810,-
Årlige driftsudgifter kr.
48.538,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
246,-
Pris i kr.
1.750.000,-
Afkast %
6,38 %
Kr./m²
8.883,-

Lokalet

Etage areal
197 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
449 m²

Faciliteter

Badeværelse
Baggård
Depotrum
Garage
Toilet
Opholdsstue
Køkken

Teknik

Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere