SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 3, 8620 Kjellerup

Boligudlejningsejendom i Kjellerup

3.150.000,-
6,37 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8682 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 86401757

Særdeles præsentabel ejendom i midtbyen, beliggende rundt om hjørnet fra Torvet i Kjellerup.

Særdeles præsentabel ejendom i midtbyen, beliggende rundt om hjørnet fra Torvet i Kjellerup.

Her er tale om tre moderniserede lejligheder i flotte materialer, og alle 3 lejemål er ledige til købers disposition for udlejning.

Ejendommen er i henhold til sælgers oplysninger senest renoveret i hhv. år 2007 og 2014, hvor der i de 3 lejligheder er indrettet nye køkkener og badeværelser samt gulve, lofter og vægge m.m. Herudover har sælger ekstraisoleret ejendommen og der er nye installationer på el, vand og varme. Kælderen er ligeledes moderniseret med klinker, ny trappe til baggangen samt vinduerne delvist udskiftet.

Lejligheden i stueplan udgør 100 m² og er indrettet med stor stue, flot og nyere køkken, soveværelse og stort badeværelse med gulvvarme. Lejligheden har fungeret som sælgers egen bolig, hvorfor der ikke er sparet på materialevalget.
1. salen er ligeledes på 100 m² og er nogenlunde tilsvarende i indretning. Eneste forskel er et ekstra værelse mod et mindre badeværelse. 15 m² anvendes af nuværende ejer som kontor, men har tidligere været registreret som bolig, hvilket kan ændres i forbindelse med handel af ejendommen. 2. salen er med stort og åbent køkken-alrum, stue samt to værelser og badeværelse. Stuen er med loft til kip og fjernbetjente ovenlysvinduer. Her er endvidere aircondition installeret. Der er stor og rummelig trappeopgang/-indgang fra Østergade.

Fra alle lejligheder er der adgang til bagtrappe med udgang til flisebelagt gård med mulig parkering for lejerne samt et overdækket areal, der er indrettet til gårdmiljø. Herfra er ligeledes nedgang til 28 m² klinkebelagt kælder med vaskemaskine og tørretumbler til brug for lejerne samt depotrum. Her er tale om en ejendom med et minimum af vedligehold og et fremtidigt solidt afkast. Idet ejendommen overtages fri for lejere gøres opmærksom på, at den opgivne leje er skønnet efter bedste overbevisning og kendskab til markedet.

Beliggende under 100 m. til nærmeste indkøbsmuligheder og under 5 min. gåtur fra Trekløverskolen. Her er tale om spændende boligudlejningsejendom på en attraktiv beliggenhed helt centralt i Kjellerup med lejemål, der appellerer til flere forskellige målgrupper.
Kjellerup er i en større udviklingsproces med flere nye boligområder, og et befolkningstal der forventes at stige markant i det næste årti. Fra Kjellerup er der ca. 15 min. kørsel til byskiltet i Silkeborg og Viborg, og kort afstand til motorvejen Herning-Silkeborg-Aarhus.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
242.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
864,-
Årlige driftsudgifter kr.
41.227,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
147,-
Pris i kr.
3.150.000,-
Afkast %
6,37 %
Kr./m²
11.250,-

Lokalet

Etage areal
280 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
243 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Gård
Kælder
Parkering
Køkken
Kontor

Teknik

Aircondition
Gulvvarme
Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere