SENEST SET
FAVORITTER

Sølystvej 34, 8600 Silkeborg

ATTRAKTIVT OG SÆRDELES VELBELIGGENDE INVESTERINGSEJENDOM

3.700.000,-
4,42 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863609

Opdelt i 2 ejerlejligheder

Ejendommen er et solidt og velbygget murermesterhus beliggende på hjørnet af Sølystvej og Sjællandsgade med kig til Langsøen. Tidligere har stueetagen været benyttet til butik, medens 1. salen har indeholdt en beboelseslejlighed. Kælderen har været benyttet som depot for henholdsvis butiksejerne og beboerne i fællesskab.

Omkring år 2000 blev stueetagen ændret fra butikslokaler til en velindrettet beboelseslejlighed med bad og toilet samt køkken og alrum i ét. Hertil er der to stuer med dobbelt-dør imellem og soveværelse samt entre med adgang fra fællestrappen. Første salen er ligeledes indrettet med indgang fra fællestrappen til entre med fordeling til soveværelse og bad med brus samt en forstue, hvor der er videre adgang til rummeligt alrum og køkken i ét. Der er et fint kig fra stuernes vinduer mod syd og byen, ligesom der er kig til Langsøen.

De to lejligheder fremstår lyse med gode lysindfald samt hvide lofter og vægge. I flere rum er der rustikke afhøvlede fyrreplankegulve, som er med til at give hygge, sjæl og charme. Øvrige gulve er nyere og slidstærke Pergo parket-laminat med underliggende støjisolerende thermoplader.

Den praktiske kælder er fælles areal for de to lejligheder og indeholder et rum med vaskesøjle, vaskemaskine og tørretumbler, til hvert lejemål. Hertil et baderum med brus samt to disponible rum til opbevaring m.m.

På grunden er der god plads til både parkering og ophold for ejendommens beboere og gæster. Haven er anlagt helt enkel med indkørsel og parkeringsareal samt græsplæne og en terrasse.

Begge lejligheder er udlejede. Stedets attraktive placering sammen med lejlighedernes lyse indretning gør, at lejemålene er meget attraktive.

Område og udenomsarealer
Sølystvej er én af byens mest attraktive beboelsesveje og ligger tæt op til Langsøen. Her kan byens centrum også nås til fods, idet afstanden kun er et par km.

Trods den rolige beliggenhed i det ældre villakvarter, hvor hovedparten er opført omkring 1920-40'erne, er her ganske kort til alle faciliteterne omkring Borgergade, hvor der findes dagligvarebutikker, specialforretninger, restauranter og banker samt samlingsstedet Rosengårdscentret med mere. Her er man tæt på det hele.

P-forhold:
På grunden findes fine P-forhold med tilkørsel fra Sølystvej.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
213.780,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.328,-
Årlige driftsudgifter kr.
49.702,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
309,-
Pris i kr.
3.700.000,-
Afkast %
4,42 %
Kr./m²
22.981,-

Lokalet

Etage areal
161 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
356 m²

Faciliteter

Depot
Bad
Toilet
Kælder
Parkering
Terrasse
Køkken

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere