SENEST SET
FAVORITTER

Rodelundvej 7, 8653 Them

FULDT UDLEJET UDLEJNINGSEJENDOM

2.400.000,-
5,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863464

Et godt investerings-alternativ

Boligudlejningsejendom med 4 lejemål.

I Rodelund syd for Silkeborg - cirka 2 km fra Virklund og Them samt 7 km fra Silkeborg

Ejendommen indeholder fire regulære lejligheder, to i stueplan og to på 1. sal, alle er med eget køkken og bad. Fra fortovet mod Rodelundvej er to indgangsdøre med adgang til hver to lejligheder - én lejlighed i stueplan og én på 1. sal.

Er løbende holdt i god stand og der er foretaget en del renoveringer gennem de senere år herunder; installeret nyt naturgasfyr i 2017, taget og kviste er udskiftet i henholdsvis 2014-15 og 2019. Vinduerne er udskiftet i 2010-12.

I kælderen, hvor der er fælles adgang for de fire lejemål, er der blandt andet god plads til vaskemaskiner og tørretumblere, som lejerne selv står for og bekoster. Der er strømstik til maskinerne, som er tilsluttet de enkelte lejers strømforsyning, hvorfor hver lejer via deres tilslutning til el-forsyningen selv afregner forbruget af strøm direkte med forsyningsselskabet. Forbrug af vand og varme (naturgas) afregnes med 25% for hver af lejerne. Lejerne betaler løbende hver måned et acontobeløb til nævnte sammen med huslejen.

Bag ejendommen er fin have, som lejerne må benytte til ophold. Ifølge lejeaftalerne er alle lejere med til at holde haven pæn og ryddelig, medens lejer i lejligheden st. tv. fungerer som daglig vicevært for haven (plæneklipning o.l.).

Udenomsarealer:
Ejendommen ligger ud til fortovet mod Rodelundvej og bag ejendommen en opvokset have med terrasse og græsplæne samt randbeplantning.

Område:
Rodelund/Knudlund er et aktivt erhvervsområde med flere kendte virksomheder herunder Bygma byggecenter, Siim Båd & Motor, Silkeborg Stigefabrik, Brewolution, Isay, Indulak, Danish Steel Solutions, Knudlund Autogenbrug samt flere autoforhandlere. Også de offentlige forlystelser Labyrinthia og Go-kart Centeret har til huse i området.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom
Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
175.053,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
875,-
Årlige driftsudgifter kr.
52.767,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
264,-
Pris i kr.
2.400.000,-
Afkast %
5,15 %
Kr./m²
12.000,-

Lokalet

Etage areal
200 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
725 m²

Faciliteter

Bad
Kviste
Terrasse
Vicevært
Køkken

Teknik

Naturgasfyr
Tv
Tørretumbler

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere