SENEST SET
FAVORITTER

Bindslevs Plads 24, 8600 Silkeborg

VELBELIGGENDE PROJEKTEJENDOM - UDVIKLINGSMULIGHEDER

3.195.000,-
-1,03 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 80 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863086

Mulighed for at bygge forhus med eksempelvis boliglejligheder

Ejendommen består af et oprindeligt to familieshus fra 1900 i 1½ plan med delvis kælder, som nuværende ejer i mange år har benyttet som værksted i tilknytning til dennes galleri. Ejer fortsætter efter salg af ejendommen som lejer af bygningen med uopsigelighedsperiode i op til 10 år efter nærmere aftale. Huslejen andrager ved lejemålets start kr. 75.000 årligt med tillæg af udgifter til forbrug af energi. Mod gaden, Bindslev Plads, ligger 75 m² carport/garagebygning fra 1997.

Projekt:
Planramme/lokalplan åbner for en mulighed op til 110% bebyggelse, hvilket for nærværende grundareal på 439 m² svarer til et bebygget areal på cirka 482 m². Nuværende bebyggelse med erhvervsdelen (tidligere to-familiehus) er på 220 m² i stueplan og 1. sal, hvilket giver en bebyggelsesmulighed på cirka 260 m² eksempelvis som et forhus i 2 ½ etager, hvor carport/garagebygningen på 75 m² ligger nu. En tilladelse til byggeri vil bero på en konkret ansøgning med beskrivelse af planerne suppleret med bygningstegninger til myndighederne ved Silkeborg Kommune.

Udenomsarealer: Ejendommen ligger i rolige omgivelser med grund og bygningen placeret bag naboerne, som blandt andet huser revisor, galleri og restaurant Panorama.

Område: sidegade til Hostrupsgade og tæt afstand til Bindslevs Plads med College360 (Handelskolens gymnasium), Medborgerhuset, biblioteket med flere. I kort afstand ligger ligeledes Skoletorvet med restauranter og offentlig plads til ophold.

P-forhold: På grundstykket er gode p-forhold, idet pladsen mellem carport/garagebygningen og erhvervsbygningen er befæstet og udgør en stor p-plads.

Forslag til anvendelse

Revisor
Værksted
Restaurant
Projektejendom
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
33.236,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
126,-
Pris i kr.
3.195.000,-
Afkast %
-1,03 %
Kr./m²
12.148,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
263 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
439 m²

Faciliteter

Garagebygning
Kælder
P-plads
Værksted
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere