SENEST SET
FAVORITTER

Søndergade 18, 8600 Silkeborg

Boligprojektejendom

6.995.000,-
4,77 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 862841I

Velbeliggende på gågaden i Silkeborg

Udlejningsejendom opført i 1890 og ombygget i 1971, er i 2 etager med udnyttet tageetage og kælder. Hele ejendommen er anvendt til erhvervsformål. Stueplan er indrettet med 2 butikker, den ene er 47 m² og udlejet til restaurant siden år 2000. Den anden butik er 132 m², som er fordelt i forhuset samt ejendommens baghus, derudover er der direkte adgang til 38 m² kælder fra butikken. Butikken er ledig. 1. og 2. sal er anvendelig til kontor og idag udlejet til værksted/atelier for kunstnere, de kan opsige med 3 måneders varsel. Endvidere er der 113 m² kælder.

Mulighed for overtagelse af ejendommen tom bortset fra restauranten.

I henhold til lokalplan 111.06 er fastlagt en maks. højde på forhusbebyggelse på 2 etager med udnyttet tagetage, med maks. bygningshøjde på 11 m. Derudover kan baghuset opføres i max 1. etage med udnyttet tagetage. Det fremgår dog også at der kan gives tilladelse til højere bygningshøjder og flere etager, hvis særlige forhold taler for det. I kommuneplanrammen tilkendegives etageantal op til 4 etager for forhusbebyggelsen samt 2 etager for baghusbyggeriet. Se yderligere under lokale planer i afsnit 3.
Silkeborg kommune har tilkendegivet at de eråben for dialog om større etageantal end den som lokalplanen fastlægger, ud fra et konkret projekt.

Lokalplanen fastlægger kun erhverv i stueplan ud til Søndergade, hvilket åbner muligheden for at ændre baghuset til boligformål og dermed gør den ledige butik mindre.

Der er tidligere givet principiel tilladelse til at indrette bolig på 1. og 2. sal.

Område:
Ejendommen er beliggende i Silkeborg midtby med forhus til Søndergade, der er en af Silkeborgs 2 gågader.

Silkeborg midtby er under udvikling, og kommunens ambition er, at det bliver Jyllands bedste outdoor Citycenter! I 2017 blev renoveringen af Silkeborg Torv indviet og efterfølgende er Østergade i 2018 blevet renoveret, så den er bedre integreret i gågade systemet. I 2019 investerer kommunen kr. 20 mio. i udviklingen af Søndergade og Vestergade. Dette sker i samarbejde med ejendommenes ejer for at skabe de bedst mulige rammer for et aktivt handelsmiljø. En af kommunens fokusområder er områderne længst fra Silkeborg Torv, for at sikre at handelsgaderne bliver fuldt udnyttet.

P-forhold:
Man kan køre til ejendommen via port fra Markedsgade. Mulighed for parkering af 6 biler.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
430.446,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
800,-
Årlige driftsudgifter kr.
98.451,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
183,-
Pris i kr.
6.995.000,-
Afkast %
4,77 %
Kr./m²
13.002,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
538 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
314 m²

Faciliteter

Kælder
Parkering
Port
Kontor
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK