SENEST SET
FAVORITTER

Tværgade 17, 8600 Silkeborg

INVESTERING - ÉN AF BYENS MEST MARKANTE BYGNINGER

14.500.000,-
5,38 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 86 80 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 863052

Tidligere kirke på hjørnet af Nygade og Tværgade

Bygningen er smukt restaureret i 1998.

Ombygningen er generelt foretaget med stor respekt for den oprindelige stil og arkitektur, så det kirkelige præg er bevaret, men indretningen moderne, stilfuld og funktionel. I 2004 blev der pålagt nyt tag, samt alle fugerne blev fuget om.

Stueplan og mezzaninen er i dag udlejet til tøjbutik, hvor der fra den indskudte etage er kig ned i nederste plan, som giver en helt speciel virkning. En flot rustik og bred trappe forbinder de to plan. Den gode højde til loftet er bibeholdt, ligesom den oprindelige og murede spindeltrappe i hjørnet af ejendommen stadig fungerer. Fra mezzaninen er der adgang til tårnet, hvor der på 2. sal er indrettet kontor på 82 m², der også indgår i lejemålet med butikken. Endvidere disponibelt loftsrum, der kan anvendes til arkiv eller lager. Øverst i tårnet hænger klokken fortsat, men må IKKE anvendes.

I ejendommens kælder er der indrettet velfærdsfaciliteter med kantine, toiletter og køkken samt mindre lager. Det markante kirketårn og de ekstra høje vinduer med buer foroven er med til at give ejendommen sit helt eget og flotte præg.

Udover butiksdelen er der i ejendommen fire lejligheder på henholdsvis 38, 45, 65 og 106 m², der alle har adgang til vaskerum i kælderen, hvor der er vaskemaskine og tørretumbler samt tørreplads.

Hjørnet, hvor ejendommen ligger, har en særdeles central placering i Silkeborg by med stillegader, hvor trafikken er dæmpet, og de gående har fortrinsret. Her er et aktivt miljø med mange forbipasserende, som efterspørger cafeerne, restauranterne og butikkerne, og området har flere større p-arealer herunder den nye underjordiske p-plads på Bindslev Plads samt Mejerigården tæt på. På bagsiden af bygningen er der private p-pladser samt en hyggelig gård med bænke og passage mellem Markedsgade og Nygade.

P-forhold: Til ejendommen hører i alt 4 parkeringspladser i gården bag bygningen, hvoraf de 2 er lejet af butikken og de andre 2 er lejet af 2 boliglejere. Herudover er der flere større p-pladser meget tæt på.

Forslag til anvendelse

Tøjbutik
Kirke
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
943.357,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.122,-
Årlige driftsudgifter kr.
186.238,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
221,-
Pris i kr.
14.500.000,-
Afkast %
5,38 %
Kr./m²
17.241,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
841 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
412 m²

Faciliteter

Arkiv
Gård
Kantine
Kælder
Parkeringsplads
Spindeltrappe
Toiletter
Vaskerum
Kantine
Køkken
+Mere

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK