SENEST SET
FAVORITTER

Clausholmvej 23, 8960 Randers SØ

Lager-/produktionsejendom nær motorvej

56.500.000,-
8,79 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 89900045

 

•Ejendom med udviklingsmuligheder og god beliggenhed
•Nem og hurtig adgang til motorvej E45 - kun 3 km
•Fornuftig fordeling af kontor- og lagerkvadratmeter også ved en eventuel opdeling
•Store og regulære lagerarealer med mulighed for opdeling
•Gode parkeringsforhold
•Lav kvadratmeterpris

Om ejendommen
Ejendommen består af et samlet bygningsareal på 20.571 m², som fordeler sig over fire bygninger i henhold til BBR-meddelelsen. Ejendommen har i en lang årrække fungeret som domicil for Sekura Cabins A/S, der hovedsageligt har benyttet sig af ejendommen til produktion og lager.

Bygning 1 med et erhvervsareal på 1.547 m² er opført i 1977, oprindeligt som et tagdækket areal omkransende fabriksbygningen. I 1981 blev der etableret vægge, og bygningen blev delvist omdannet til isoleret lager- og produktionsareal.

Bygning 2 med et erhvervsareal på 14.762 m² er opført i 1967 og blev til- og ombygget i 1980. Bygningen har over 5 meter frihøjde og med 16 meter mellem spær. Bygningen vurderes med fordel at kunne opdeles i min. 2 enheder.

Bygning 3 med et erhvervsareal på 1.291 m² er opført i 1979 og blev til- og ombygget i 1980. Bygningen består af kontorarealer, showrooms og velfærdsrum. Bygningen vurderes med fordel at kunne opdeles i min. 2 enheder. 1. sal er etableret som en ”forlængelse” af bygning nr. 2 henover bygning nr. 3.

Bygning 4 med et erhvervsareal på 2.971 m² i 2 etager er opført i 1979. Bygningen består af lager- og produktionsarealer. I ejendommen er der etableret 3 el-tavler med i alt 2.500 Amp og flere kraner med en kapacitet fra 1.000 kg.

Der er ca. 150 p-pladser på ejendommen, der har et matrikulært areal på i alt 46.851 m², hvor selve grundarealet kan bebygges med op til 50% svarende til 23.425 m². Ifølge kommuneplanrammen tillades der en bebyggelsesprocent på helt op til 80% svarende til 37.480 m², som kan udnyttes ved at bygge i 2 etager.

Bygningernes størrelse, konstruktion, anvendelse og orientering i forhold til hinanden gør at vi vurderer, at en opdeling i flere enheder vil være muligt.

Nuværende lejer og fremtidige muligheder
Nuværende lejer Sekura Cabins A/S har opsagt deres lejekontrakt pr. 31. oktober 2021, hvilket giver plads til nye lejere i ejendommen. Sekura Cabins, har specialiseret sig i individuelt tilpassede førerkabiner til diverse entreprenørmaskiner, og virksomheden kan dateres tilbage til 1957, hvor de blandt andet producerede førerhuse til John Deere i Vesttyskland.

Randers er en gammel arbejder by med mange lager og produktionsvirksomheder i forskellige størrelser, derfor er det oplagt at opdele ejendommen i flere lejemål. Det giver både en synergieffekt for de virksomheder, der har til huse under samme tag og en fornuftig risikospredning for tomgang.
Den lange periode med højkonjunktur har skabt en stor efterspørgsel efter lager og produktionslokaler, og kigger man på ledighedsprocenten for lager og produktionsejendomme i Østjylland er vi i skrivende stund nede på 1,7%.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et ældre veletableret erhvervsområde i Kristrup, en større sydligt beliggende bydel i Randers. Kristrup afgrænses af 2 hovedindfaldsveje og har derfor nem og hurtig adgang til både centrum og motorvejsnet. Fra ejendommen er der 3 km til motorvej E45, der sikrer let adgang for virksomhedens ansatte, kunder, leverandører og øvrige interessenter.

Området er ligeledes forsynet med gode offentlige transportmuligheder, og blot 100 meter fra ejendommen er der busafgang ca. hvert 20. minut.

Kristrup er karakteriseret ved boligbebyggelse og kun i mindre omfang erhvervsområder. Erhvervsdrift er i det væsentligste lokaliseret langs hovedindfaldsvejene Grenåvej og Hammelvej, hvor der er flere detail- og grossistvirksomheder og enkelte produktionsvirksomheder.

I den øvrige del af Randers Syd har flere store virksomheder til huse, heriblandt Saint-Gobain Distribution, Danish Crown Foods, Danske Fragtmænd, Kosan Crisplant, Vestas, Bring Danmark, mfl.

Forslag til anvendelse

Lager
Produktion
Produktionsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
5.228.963,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
254,-
Årlige driftsudgifter kr.
491.195,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
24,-
Pris i kr.
56.500.000,-
Afkast %
8,79 %
Kr./m²
2.747,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
20571 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
46851 m²

Faciliteter

P-plads

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Maj2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK