SENEST SET
FAVORITTER

Bøsbrovej 54, 8940 Randers SV

Attraktiv detailejendom i Randers

29.000.000,-
9,39 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 3314 XX XX Se nummer
E-mail xx@newsec.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: MSDAA90076

Fuldt udlejet ejendom med udviklingsmuligheder

Investeringscasen består af 2 enheder/ejendomme – ejendommene er adskilt på hver sin matrikel og med separate parkeringspladser:
 
BØSBROVEJ 54, 8940 RANDERS SV
Denne ejendom er beliggende synligt mod Bøsbrovej, den primære forbindelsesvej mellem Århusvej og den nordjyske motorvej, i et veludviklet beboelsesområde i den sydlige del af Randers. Her er også anden detail, mindre restauranter osv. beliggende. Ejendommen er oprindeligt opført i 1976 med løbende opgraderinger, herunder større om-/tilbygning i 2015 og fremstår som én samlet bygning, i ét plan. Bygningen udgør samlet 1.836 m², ligger på en 6.463 m² stor grund, og er opført i mursten delvist dækket med bølgende aluminiums plader. Taget er built-up og facaden er kun brudt af vinduer mod indgangspartiet. Til venstre for indgangen er indhegnet varegård med adgang via port.
 
Ejendommen er fuldt udlejet til Dagrofa A/S med Meny som domicillejer på en uopsigelig lejekontrakt indtil udgangen af 2024. Dagrofa har tidligere ejet ejendommen og er ved salg fortsat som lejer på sale-and-lease back vilkår.  Lejemålet er indrettet til og anvendes som velassorteret og, for området, yderst populært supermarked med egen delikatesse afdeling, køle-/frys, frugt og grønt, stor vin afdeling, kiosk, o.m.a. Lejemålet er indrettet med klinkegulve, betonlofter med en frihøjde på ca. 4 meter, herunder med lagerfaciliteter med flere køle-/fryserum og personale-faciliteter med kontor, omklædning og kantine. Alt i alt fremstår ejendom og lejemål i god, brugbar og vel-vedligeholdt stand, uden synlige mangler af nogen art. Grunden er primært befæstet med SF-sten og anvendt til parkering – Således er anlagt en større mængde p-pladser hvilket fint dækker behovet i forhold til medarbejdere og kunder. Resterende del af grunden er  foruden 2 skure til indkøbsvogne belagt med mørke sten skærver i afgrænsede bede – hele grunden virker vel passet og indbydende. Til ejendommen/grunden er 2 olietanke (16.000 L) som begge er sløjfet i 2010.
 
BØSBROVEJ 56C, 8940 RANDERS SV
Denne erhvervsejendom fra 1980 har et samlet areal på 275 m² i stueplan og 135 m² kælder. Bygningen er opført i røde sten med rødt tegltag med høj rejsning og stern i aluminium.  Bygningen har status af kontorejendom, jf. BBR, og har tidligere været anvendt som bl.a. bank, blomsterhandler og fysioterapi. Ejendommen fremstår i præsentabel stand og med et  fornuftigt vedligeholdelsesniveau både ind- og udvendigt.  Den 2.064 m² store grund er primært udlagt til parkering og ellers begrønnet med græs herunder med mindre udhus i haven.
 
UDVIKLING
De 2 ejendomme ligger på hver sin side af stort parkeringsområde mv. med et samlet grundareal på 8.527 m².  I henhold til gældende lokalplan er tilladt en byggeprocent på 25 - Det kan undersøges hos kommunen om udvidelse med yderligere erhverv/detail er muligt.

Forslag til anvendelse

Blomsterhandler
Kiosk

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.639.026,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.175,-
Årlige driftsudgifter kr.
40.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
18,-
Pris i kr.
29.000.000,-
Afkast %
9,39 %
Kr./m²
12.912,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
2246 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6463 m²

Faciliteter

Omklædning
Betonlofter
Fryserum
Kantine
Kælder
Lagerfacilitet
Parkering
Tegltag
Port
Kontor
+Mere

Teknik

Køl

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Okt2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK