SENEST SET
FAVORITTER

Hobrovej 36, 8900 Randers C

Attraktiv investeringsejendom på en god beliggenhed

9.500.000,-
3,59 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8619 XX XX Se nummer
E-mail xx@tk-erhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 150000231

 

Attraktiv boligudlejningsejendom med i alt 10 lejemål, beliggende i det populære Solgården ved Hobrovej 36, 8900 Randers C. Ejendommen fremstår klassisk og i tråd med de øvrige ejendomme i Solgården, og er opført i hhv. gule og røde mursten, hvilket giver det karakteristiske udtryk for Solgården.
 
Ejendommen er oprindeligt opført i 1938, og er løbende blevet moderniseret, så den fremstår moderne med respekt for det klassiske udtryk. Klimaskærmen er løbende forbedret, og der er således skiftet alle altandøre til havesiden i 2021 til 3 lags glas samt skiftet en stor del af de øvrige vinduer. I kælderen forefindes vaskefaciliteter, som er gratis for beboerne, og hvor der ligeledes er adgang til gårdmiljøet. Ejendommen har baggård med fælles terrasse for ejendommens beboere. Lejligheder fra 1. sal til og med 4. sal har gode altaner ud mod den fællesgård. Der er mulighed for, med beboerlicens at parkere foran ejendommen eller ide omkringliggende gader.
 
De 10 lejemål er fordelt på 5 etager. Lejemålene fra stuen til 3. sal er hhv. 78 og 86 kvm. De to taglejligheder er hhv. 71 og 79 kvm. På tværs af etagerne er lejlighederne til højre 3-værelses og lejlighederne til venstre 2-værelses lejligheder. Alle lejemål indeholder en fordelingsgang der leder til de forskellige lejemål, hvilket gør lejlighederne ideelle som delevenlige. Lejemålene fremstår nydelige med plankegulve, stuk og funktionelle køkkener. Lejemålene har separat bruseniche og rummelige og meget anvendelige badeværelser.
 
Alle lejemålene fremstår lyse og rummelige og henvender sig til enbred målgruppe.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
607.316,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
753,-
Årlige driftsudgifter kr.
269.773,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
335,-
Pris i kr.
9.500.000,-
Afkast %
3,59 %
Kr./m²
11.787,-

Lokalet

Etage areal
806 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
476 m²

Faciliteter

Altan
Baggård
Plankegulv
Stuk
Terrasse
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Maj2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere