SENEST SET
FAVORITTER

Østergade 5B, 8900 Randers C

PROJEKTEJENDOM MED EN GOD, CENTRAL

1.195.000,-
-1,72 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: RE33020000081

PROJEKTEJENDOM MED EN GOD, CENTRAL BELIGGENHED PROJEKTEJENDOM MED EN GOD, CENTRAL BELIGGENHED PROJEKTEJENDOM MED EN GOD,

PROJEKTEJENDOM MED EN GOD, CENTRAL BELIGGENHED Nu har du muligheden for at investere i en mulighedsrig ejendom, der emmer af sjæl og historie. Den bynære placering i Randers gør det tilmed nemt at komme til og fra adressen med offentlig transport - og erhvervsmålet har gode trafikale forhold, når medarbejdere eller kunder skal besøge adressen. Ejendommen skal totalrenoveres, men med en kærlig hånd kan bygningen forvandles til nogle fantastiske lokaler med gode planløsninger. Der er mulighed for at etablere intet mindre end nogle, gode lejligheder, og en tilhørende lukket gårdhave med parkeringsplads er en skøn udendørsforlængelse af de indendørs m2. Med 4 plan og masser af disponible rum kommer du ikke til at mangle kvm. at disponere over. Derudover kommer du til at blive en del af en hyggelig gade med andre erhvervsdrivende. Vejen har direkte forbindelse til centrum - kort sagt, får du en rigtig god synlighed, og den karakteristiske blå facade med en flot detaljerigdom byder dig pænt velkommen. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan indretningen af de mange kvm. skal tage sig ud, så går du med gode idéer, der bare mangler at blive eksekveret, så er Østergade 5B dit næste, kloge køb. I nærområdet finder du dagtilbud, skoler og et rigt café- og restaurantsliv, så alle behov kan imødekommes, uanset alder. Dertil har Randers en hyggelig lystbådehavn foruden erhvervshavnen, der bibringer byen væsentlige beskæftigelser, drift og trafik, som også har betydning for det centrale bymiljø. Gudenådalen og fjorden er yndede udflugtsmål, der lokker både lokale og turister til handelsbyen, og Randers Regnskov er en populær, familievenlig destination, som er en af top-oplevelserne i omegnen. Dertil findes der velassorterede indkøbsmuligheder lige indenfor rækkevidde, så ejendommens beboere uden problemer kan klare de daglige gøremål. Adressen indbyder til masser af skønne opdateringer, hvor du kan få lov til at bestemme, hvilket arkitektonisk særpræg, der skal pryde arealerne - hvor du samtidig kan bevare de ældre, helt unikke kendetegn. Tøv ikke med at tage kontakt, for denne attraktive beliggenhed i Randers, med så gode anvendelsesmuligheder, er sjældent udbudt.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
20.502,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
82,-
Pris i kr.
1.195.000,-
Afkast %
-1,72 %
Kr./m²
4.799,-

Lokalet

Etage areal
249 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
279 m²

Faciliteter

Gårdhave
Parkeringsplads

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere