SENEST SET
FAVORITTER

Mariesmindevej 16, 8960 Randers SØ

Velholdt ejendom med grundareal på 4.472 kvm og fin

2.895.000,-
4,82 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000336

Her får du en ejendom, hvor butikslokalet er udlejet, mens boligenheden er trukket væk fra butikslokalerne og

Her får du en ejendom, hvor butikslokalet er udlejet, mens boligenheden er trukket væk fra butikslokalerne og vejen.Erhvervslokalet er udlejet (på 18. år til samme lejer) med en fin huslejeindtægt på årligt kr. 62.400,- inkl. vand, så her er "næsten" muligt at bo gratis! 
 
Velkommen til Mariesmindevej 16 – en charmerende, vedligeholdt og spændende mulighed for at investere i en kombination af bolig og erhverv. Alt sammen på en stor og herlig grund ved Over Romalt, øst for Randers' livlige bykerne. Her finder I en matrikel på næsten 4500 kvm med både en rummelig, grusbelagt gårdsplads og en hyggelig have, der om sommeren er helt indbydende med sin lukkede græsplæne og en 80 kvm stor træterrasse, der primært vender mod syd – alt sammen med en smuk udsigt over marker og træer.  Når vi retter blikket mod bygningerne, får I både velplejede, hjemlige omgivelser og erhvervslokaler.
 
Begge blev udstyret med nyt tag i 2017. Boligen selv er diskret placeret væk fra vejen, mens erhvervslokalerne præsenterer sig flot ud mod vejen. Her er rigelig med plads, inklusive rummelige garager velegnede til både mekanikere og håndværkere. Hertil har I et butikslokale med køkken og gæstetoilet. Dette butikslokale har været en pålidelig kilde til lejeindtægter i de seneste 18 år – muligvis ser I også værdien heri, eller måske har I allerede konkrete planer?
 
Boligen i sig selv er både indbydende, rummelig og løbende vedligeholdt. Det er det perfekte hjem til en familie, der ønsker både en god udendørs livsstil og komfortable, hyggelige omgivelser. Stueplan præsenterer et køkken-alrum og fortsætter ind i en dejlig stue med en brændeovn samt adgang til terrassen. Derudover finder I et rummelig vaskerum og et næsten lige så stort badeværelse – begge med gulvvarme. Stueplan rummer også to af boligens i alt fire soveværelser. De to sidste er placeret ovenpå og nyder godt af morgenlys samt adgang til en altan fra det ene værelse. Som en sidste bonus tilbydes en ekstra stue på øverste etage.
 
Alt sammen er indrammet af et lokalt miljø med veludviklede stisystemer og en legeplads lige i nærheden. Blot 1 km væk finder I Romalt Friskole, Aktivitetshal og børnehave samt en velassorteret Rema1000. I har altså alle daglige fornødenheder inden for rækkevidde, og samtidig er I tæt på naturen, som I kan nyde gennem husets vinduer. Hopper I på cyklen, er der kun få minutter til skov og vandet langs Randers Fjord. Og når vi taler om Randers, så er byens centrum mindre end 5 km væk.

Forslag til anvendelse

Grund

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
164.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
577,-
Årlige driftsudgifter kr.
24.056,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
84,-
Pris i kr.
2.895.000,-
Afkast %
4,82 %
Kr./m²
10.158,-

Lokalet

Etage areal
285 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4472 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Brændeovn
Gæstetoilet
Træterrasse
Gårdsplads
Køkken

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere