SENEST SET
FAVORITTER

Nørrebrogade 57A, 8930 Randers NØ

Spændende ejendom med anerkendte forretninger med god

1.800.000,-
-2,18 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000176

Spændende ejendom med anerkendte forretninger med god beliggenhed, god synlighed og mange muligheder

Spændende ejendom med anerkendte forretninger med god beliggenhed, god synlighed og mange muligheder

På Nørrebrogade 57A sælges denne velholdte ejendom med blandet bolig og erhverv. Ejendommen har i mange år huset en af Randers' mest anerkendte og ældste møntvaskerier. Fra Nørrebrogade er der parkeringspladser samt god tilgang til møntvaskeriet samt boligdelen. Der er sikret god synlighed ud til vejen, i form af synlig skiltning samt de store vinduespartier der er en del af facaden ud til vejen.
 
Ejendommen er i dag delt op i en boligenhed og en erhvervsenhed der ligger forskudt i forhold til møntvaskeriet i en bygning for sig selv, med en tilhørende villa ved siden af.
 
Erhvervsdelen: Man kommer ind i det store møntvaskeri, hvor man bliver mødt af de mange maskiner, som står klar til kundernes brug, vha. kontant betalingssystem ved indgangen. Der er venteplads og toiletfaciliteter til brug for kunden. Der har tidligere været solcenter i samme lokale hvoraf rummene i dag bliver brugt til opbevaring. Møntvaskeriet bærer præg af, at det er af ældre dato stilmæssigt, hvoraf maskinerne dog er af nyere dato.  
 
Derudover medfølger forretning på Vilhelm Thomsens Plads 12 også, hvoraf også forretningens gode omdømme og alder, har givet forretningen mange trofaste kunder gennem mange år. Forretningen på Vilhelm Thomsens plads er i lejet lokale, hvor man erhverver sig inventar samt forretnings gode goodwill. Den ligger i et fantastisk område, på et af Randers' mest attraktive adresser og med centrale beliggenhed.  
 
Boligdelen: Man træder ind i villaens entré hvoraf der er en fin trappeadgang til overetagen, hvor der er 2 gode værelser samt toilet og en fordelingsgang. Derudover bliver man i stueplan mødt af en dejlig stor lys stue med brændeovn og trægulve. Derudover er der et godt køkken som er delvist original. I boligen har vi derudover også en god stor kælder hvoraf der er et stort badeværelse med gulvvarme. Kælderen byder også på 2 gode opbevaringsrum.  Villaen har en god lukket have med tilhørende bygning over til møntvaskeriet, i forlængelsen med dette er ejendommens garage/værksted. Haven fremstår som resten af ejendommen i flot og velholdt stand, med skønne terrasse arealer og velholdt have. Havens skønne arealer byder på mange anvendelsesmuligheder og velvære.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
39.451,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
391,-
Pris i kr.
1.800.000,-
Afkast %
-2,18 %
Kr./m²
17.822,-

Lokalet

Etage areal
101 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
510 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Garage
Toilet
Kælder
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Terrasse
Trægulve
Køkken

Teknik

Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere