SENEST SET
FAVORITTER

Rønhøjvej 12, 8300 Odder

Delvist udlejet erhvervsejendom

4.495.000,-
8,78 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173389

 

Introduktion
Spændende erhvervsejendom med regulære arealer til lager/- produktionsformål og pæne kontorer beliggende i et udbygget erhvervsområde i Odder syd for Aarhus, sælges. Ejendommen er delvist udlejet, og pr. 01.05.2021 lediggøres ca. 2/3 af arealerne til købers disposition. Den sektionsopdelte bygningsmasse gør ejendommen velegnet til opdeling og udlejning for investoren eller mulighed for den mindre/ mellemstore virksomhed til at erhverve eget domicil med udlejning af overskydende arealer.

Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i et udbygget erhvervsområde i Odder syd for Aarhus. Byen er en driftig handelsby i Østjylland med ca. 12.500 indbyggere og er samtidig hovedby i Odder Kommune med godt 23.000 indbyggere. Ejendommen har indkørsel fra Rønhøjvej, men en del af bygningen ligger med synlig facade til Ballevej, som er hovedvejen i erhvervskvarteret. Køretiden til Aarhus centrum/ havn er ca. 25 min. Området er desuden velforsynet med offentlige transportmuligheder i form af både bus og tog fra bl.a. Aarhus med stoppested for Letbanen under 1 km. fra ejendommen.

Beskrivelse
Ejendommen på i alt 1.421 m² er opført med røde murstensfacader og fremstår velvedligeholdt. Arealerne fordeler sig på 908 m² i stueplan, 95 m² i bygningens tagetage og 418 m² i ejendommens højloftede kælder. Herudover forefindes en tilstødende garagebygning på 35 m². Arealerne er overordnet set udlagt til henholdsvis lager og kontor og er delvist udlejet.

Pr. 01.05.2021 fraflytter en lejer, der har optaget et større areal i ejendommens stueetage bestående af såvel flotte kontorer som et regulært lager. Herefter vil det for en kommende køber være muligt selv at disponere over ca. 307 m² kontor/ velfærd og ca. 320 m² lager foruden ca. 350 m² arkiv/ lager i ejendommens kælder. Alternativt er der mulighed for at genudleje hele eller dele af arealerne til eksterne lejere.

Det ledige lager er isoleret og opvarmet og sektioneret i to afsnit, som ligger ved siden af hinanden med intern gennemgang. Arealerne i hver sektion er regulære og søjlefrie med en loftshøjde på 2,8 meter. Hallerne fremstår med hvidmalede vægge og lyse lofter, der, sammen med ovenlysvinduerne og de højtsiddende vinduesbånd, skaber et lyst og venligt arbejdsklima. Gulvene er betongulve. Adgangen til lageret sker via en aluhejseport i niveau med udvendigt terræn til hver af hallerne, som måler henholdsvis 2,2 x 2,7 og 2,5 x 3,5 meter (h x b).

Det ledige kontorafsnit er indrettet med en række kontorer og mødelokaler i varierende størrelse. Herudover forefindes et te-køkken samt adgang til ejendommens fælles toiletter, bad- og omklædningsfaciliteter. Kontorerne fremstår lyse og venlige med store vinduespartier isat bygningens facader. Gulvene er belagt med tæpper, mens lofterne er glatte gipslofter.

Bygningens højloftede kælder tilgås via husets interne trappe, men har også tidligere kunne tilgås via ejendommens elevator, som dog ikke p.t. er i drift. I kælderen forefindes en række gode arkiv-/ lagerrum, hvoraf enkelte i dag er udlejet. Etagen er desuden forsynet med toiletfaciliteter.

Bygningen ligger på en grund på 2.217 m². Udenomsarealerne er overvejende befæstet med såvel fliser som asfalt og er udlagt til parkering samt tilkørsel til hallerne.
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail:

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
489.668,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
345,-
Årlige driftsudgifter kr.
97.301,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
68,-
Pris i kr.
4.495.000,-
Afkast %
8,78 %
Kr./m²
3.163,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
1421 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2217 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Betongulv
Gipslofter
Kælder
Lagerrum
Omklædningsfaciliteter
Parkering
Toiletter
Køkken
Lager
Kontor
+Mere

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere