SENEST SET
FAVORITTER

Nordhavnsvej 28, 8500 Grenaa

LAGER- OG LOGISTIKEJENDOM

11.105.000,-
-5,51 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: GB0010

7683 kvm stort erhvervslejemål

Nu kan I overtage nøglerne til et særdeles attraktivt erhvervsmål – en lager- og logistikejendom med den bedste placering på Grenaa Havn. Det her er perfekt for erhvervsdrivende, der skal brug halplads, og som har brug for kunne hente og bringe effekter.
 
Adressen er Nordhavnsvej 28, og her møder I det 7683 kvadratmeter store erhvervsmål, der står utrolig velholdt. Ejendommen er nemlig i god stand og fordeler sig med mange brugbare kvadratmeter, og der er tilmed mulighed for at etablere op til to separate lejemål. Der er desuden installeret tanklæg foran ejendommen, hvilket må siges at være en stor kvalitet.
 
Ejendommens kontorafdeling er inddelt i to særskilte etager, og derfor vil de evt. kunne opdeles i to separate lejemål. Samtidig venter der diverse møderum, et åbent kontorlandskab med plads til mange medarbejdere, omklædningsrum, garderobe og kantine. Dertil kommer en stor lagerdel, som er rummelig, funktionel og mulighedsrig. Her venter en pakkerihal i to plan, en omlæsninghal med 15 ramper, trucksladestation samt fire store haller med ramper til alle sider, således at det er nemt at tilgå hallerne fra alle sider. Denne lager- og logistikejendom er med andre ord et stort og mulighedsrigt erhvervsmål, som nemt kan danne rammen om din virksomhed.
 
Ejendommen har utvivlsomt den bedste beliggenhed på Grenaa Havn – Danmarks største erhvervs- og industrihavn. Her er der god plads til udvikling, og havnen er tilmed den mest centrale i landet og er placeret tættest på Kattegats sejlruter. Grenaa Havn er en stabil og fleksibel, og den ligger tilmed i overskuelig distance til boligområder, bymidte og lufthavn.

Forslag til anvendelse

Logistikejendom
Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
611.660,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
77,-
Pris i kr.
11.105.000,-
Afkast %
-5,51 %
Kr./m²
1.405,-

Lokalet

Etage areal
7905 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
23625 m²

Faciliteter

Garderobe
Hall
Kantine
Kontorlandskab
Møderum
Omklædningsrum
Lager

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere