SENEST SET
FAVORITTER

C M Rasmussens Vej 1, 8961 Allingåbro

Produktions- og lagerejendom delvis udlejet

14.900.000,-
17,04 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5364RI

Yderligere tre regulære lejemål til udlejning eller eget brug

Regulær og veldisponeret produktions- og lagerejendom bestående af to ejendomme, hvor den ene er fuldt udlejet til solid koncern og med uopsigelighed på 4 år, og hvor den anden består af tre bygningskroppe, hvor to er forbundet af en lagersluse, og hvor to er sammenbyggede.
Begge ejendomme ligger integrerede på det store samlede grundareal på ca. 32.500 kvm.

Ejendommen ligger i Vivild ved Allingåbro og kan tilkøres fra motorvej E45/Randers S/Sdr. Borup på god landevej uden gennemkørselsbyer. Nem adgang til det øvrige Djursland. I Vivild ligger ejendommen med direkte indkørsel fra landevejen.

Ejendommen C.M. Rasmussens Vej 1 er en produktionsejendom opført til trykkerivirksomhed., og er i sin helhed udlejet til en stor dansk trykkerikoncern. Lejeren kan tidligst fraflytte ejendommen den 30. oktober 2024.

Ejendommen C.M. Rasmussens Vej 5 er en produktions- og lagerejendom opført i flere sammenbyggede tempi, og senest i 2001 med opførelse af en fritliggende lagerhal med pallereoler og porte i såvel terræn som i læsserampe. Ejendommen har primært været anvendt til trykkerivirksomhed og lagervirksomhed.
Ejendommen kan fungere som én samlet ejendom, og vurderes optimalt opdelt t i tre lejemål, der er udbudt til leje hver for sig.

Mod Nørregade er der mindre sekundære erhvervsbygninger samt en ældre villa, der ikke anses for brugbart i deres nuværende stand.

Ejendommen henvender sig både til brugere og investorer.

Ejendommen henvender sig til købere, der selv vil anvende en del af de ledige arealer til produktion og/eller lager, og udleje de resterende arealer.

Ejendommen henvender sig til investorer, der ønsker et højt afkast, og som vil udvikle ejendommen. Ved fuld udlejning udgør det kontante startafkast ca. 17 % p.a. og det kontante startafkast med nuværende udlejning udgør ca. 10 % p.a. Ved låneoptagelse af f.eks. et kreditforeningslån på 60 % af købesummen kan der opnås en høj egenkapitalforrentning. Endvidere kan ejendommen skattemæssigt afskrives.

Ejendommen kan købes fysisk eller i selskabsform. Det ejende selskab har i 2018 bogført ejendommen til 17,6 mio.kr og der er et realkreditlån med restgæld på ca. 13,8 mio.kr. Årsrappport 2019 foreligger aug./sep. 2020.

Forslag til anvendelse

Lagerejendom
Produktion
Lager
Produktionsejendom
+Mere

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.111.538,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
243,-
Årlige driftsudgifter kr.
633.183,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
50,-
Pris i kr.
14.900.000,-
Afkast %
17,04 %
Kr./m²
1.165,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
12785 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
32501 m²

Faciliteter

Læsserampe
Port
Lager

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Lager & Produktion / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK