SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 4, 8500 Grenaa

Flot rødstensejendom i Grenaa

13.000.000,-
8,91 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 81000255

Arkitektonisk rødstensejendom med tegltag i centrum af Grenaa

- Flot rødstensejendom i Grenaa
- Ejendommen er opført i 1993 og løbende vedligeholdt
- 6 lejligheder på i alt 450 m² og 8 erhvervsenheder på i alt 1.465 m²
- Tomgang på ca. 40% af erhvervsarealet
- Nuværende erhvervslejere er restaurant, øjenlæge og frisør

Ejendommens æstetik er lidt udover det sædvanlige – med 6 store zinkinddækkede karnapper, som giver ejendommens 1. + 2. sal et fantastisk lysindfald – er tagkonstruktionen på bygningen noget der skiller sig ud og virkelig pryder i bybilledet. Dét i kombination med den helt centrale placering i byens detailområde, gør denne ejendom særdeles interessant.

Bygningerne blev opført i 1992/93 med Fakta som ankerlejer og derudover 4 mindre erhvervslejemål i stueetagen med bl.a. blomsterbutik, frisør, videobutik og en isbutik. Den dag i dag, er Fakta’s forhenværende butik slået sammen med en lille hjørnebutik (tidl. videobutik) og blevet til en stor restaurant, som har ligget i byen i mange år og som grenågensere formentlig vil omtale i rosende vendinger. Herudover ligger der stadigvæk en frisør i ejendommen, men der er pt. 3 tomme lokaler i stueplan, som EDC varetager udlejningen af – ring til den ansvarlige mægler for at få en status på udlejningen heraf.

På 1. salen er der for nyligt udlejet til en speciallæge, men der er fortsat et par ledige m² kontorer. Alt i alt er der 586 m² ledige lokaler (heraf 327 m² i stueplan fordelt ud på 3 lejemål samt 259 m² på 1. salen – som godt kan opdeles i 2 mindre lejemål). De 6 boligenheder er der ingen tomgang på i øjeblikket.

Ejendommen fremstår utrolig pæn og i velvedligeholdt stand og ejer har løbende lavet gode tiltag, som udskiftning af vinduer for at optimere energirammen og ladet træterrasser på 1. salen opføre (begge tiltag blev foretaget sidste år). EDC Erhverv byder velkommen.

Ejendommen har en meget central placering i Grenaa og ligger som en del af gågadenettet i byen. Der er kort afstand til indkøb, offentlig transport og byens handelsmiljø.

Med denne beliggenhed er man sikret både optimal synlighed, men også en super tilgængelighed for kunder. Midt i byen, lige overfor Djurslands Bank’s hovedsæde og med masser af spændende
detailbutikker omkring sig, er man virkelig i centrum for det hele.

Ankomst er let, om man kommer i bil, gående, på cykel eller med den offentlige transport.

Placeringen gør det attraktivt at drive detailhandel eller skønhedsklinik fra ejendommens stueetage, og 1. salens kontorlokaler med udgang til nyopført tagterrasse er bestemt også attraktive lokaler, som EDC Erhverv varetager udlejningen af.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.384.117,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
723,-
Årlige driftsudgifter kr.
268.465,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
140,-
Pris i kr.
13.000.000,-
Afkast %
8,91 %
Kr./m²
6.789,-

Lokalet

Etage areal
1915 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1573 m²

Faciliteter

Tegltag
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere