SENEST SET
FAVORITTER

Fælledvej 58, 8700 Horsens

UDLEJNINGSEJENDOM MED 2 LEJEMÅL I HORSENS

1.795.000,-
5,58 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000344

 

Centralt placeret ejendom med 2 gode lejligheder. Den ene 1 værelses på 53 m2 og den anden 3 værelses fordelt på 2 plan på 90 m2
 
Stueplanens lejemål: Stueplanen som er på 53 m2. Som dækker over et køkken, badeværelse med bruseniche, et værelse, som kan bruges som spisestue og en god stue, med plads til seng og sofa og med vinduer ud mod Fælledvej. I kælderen findes, vaskerum med bordplads, opbevaringsrum til eksempelvis cykler, et ekstra toilet og et disponibelt rum. Bagved ejendommen findes en fin lille have hvor I kan ligge og sole jer i sommermånederne, en hyggelig fliseterrasse og en overdækning hvor I kan sidde i læ for vind og vejr. 
 
1 + 2 salens lejemål: 1. +  2. sal er på 90 m2. Her er lejemålet delt i 2 plan, på 1. sal kommer I ind i en gang der leder jer først til badeværelset med bruseniche, dernæst til det åbne køkken som er i god åben forbindelse med den store stue, i stuen er der god plads til en stor hjørnesofa og spisebord, her er desuden også trappen op til lejemålets 2. sal. På 2. sal træder I op i et mindre repos med to døre, bag den ene gemmer sig det store soveværelse og bag den anden dør er yderligere et værelse. I soveværelset finder I en altan med udsigt over sportsanlægget lige overfor.
 
Ejendommen er beliggende i det nordlige del af Horsens, hvor i bl.a. har skole og idræts anlæg som nærmeste naboer. Indkøbene kan klares kun 500 meter fra hoveddøren i Netto. Der er gode muligheder for parkering lige foran hoveddøren. Afstand til centrum af Horsens er på kun 1,5 km.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
127.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
649,-
Årlige driftsudgifter kr.
26.361,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
134,-
Pris i kr.
1.795.000,-
Afkast %
5,58 %
Kr./m²
9.158,-

Lokalet

Etage areal
196 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
197 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Opbevaringsrum
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere